Για τα 14 εκ. ευρώ
Όλοι αναζητούν τον «χρυσό συνδυασμό» για το ονειρεμένο «5+1» - Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, όταν είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ
Το ενδιαφέρον ακόμα και ανθρώπων που δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους Τζόκερ προσελκύει το νέο τζακ ποτ, το 14ο στη σειρά, που ανέβασε το πολυπόθητο ποσό στα 14 εκατ. ευρώ.
Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε, τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί. Τώρα, οι τυχεροί… αναζητούνται.
Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ γεμίζουν από ανθρώπους όλων των ηλικιών και η αγωνία εν όψει της κλήρωσης κορυφώνεται.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










