Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα ζώδια σήμερα, 11 Σεπτμεβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 11 Σεπτμεβρίου
Καμάρα Βασιλεία

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας σχηματίζει μια ήπια αλλά θετική όψη με τον Κρόνο σήμερα, η οποία σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά, ενώ έχετε τώρα περισσότερο κύρος και επικοινωνείτε επιτυχημένα και ώριμα. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε επαφές και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Ρεαλισμός, υπευθυνότητα, σταθερότητα.

Ζυγός

Κοινωνική μέρα για σας, γι' αυτό θα έχετε συναντήσεις διάφορες και την ευκαιρία για γνωριμίες και για επαφές με συνεργάτες ή με καλούς φίλους. Η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου μπορεί τώρα να φέρει το αίσιο κλείσιμο ενός ζητήματος ή ενός κύκλου, ενώ ισορροπεί τον ψυχικό σας κόσμο και νιώθετε πιο σίγουροι. Φέρνει και οικονομική σταθερότητα.

Σκορπιός

Μια παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στην δουλειά και στην τακτοποίηση καθημερινών εργασιών. Η θετική γωνία Ήλιου-Κρόνου είναι μια ήπια μεν αλλά σταθεροποιητική επιρροή, ενώ βοηθά τη δικτύωση και την υλοποίηση σχεδίων. Εποικοδομητική μέρα, καλή και για ξεκινήματα. Φίλοι και γνωστοί σας στηρίζουν.

Τοξότης

Δραστήρια, ερωτική, εξωστρεφής και δημιουργική μέρα για το ζώδιό σας, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι. Η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου είναι καλή για τα επαγγελματικά σας, όπου φαίνεται ότι άτομα εξουσίας σας βοηθούν, ίσως διακριτικά, αλλά αποτελεσματικά. Πιθανόν να καρποφορούν κάποιοι κόποι ή να ολοκληρώνονται προσπάθειες.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, γι' αυτό θ' ασχοληθείτε κυρίως με τους δικούς σας, με το χώρο σας και με ζητήματα ακινήτων. Σχηματίζεται και μια θετική όψη, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο είναι σταθεροποιητικό κι εποικοδομητικό, ενώ βοηθά να γίνουν ανοίγματα και σίγουρα βήματα στα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Ζωηρή κι επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις, βόλτες και μετακινήσεις. Πιθανόν ν' ασχοληθείτε με σεμινάρια, πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο. Η θετική γωνία Ήλιου-Κρόνου βοηθά σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ η προσέγγιση ατόμων εξουσίας σήμερα ενδέχεται να είναι επιτυχημένη και να νιώσετε μια σιγουριά.

Iχθύες

Οικονομικά θέματα κυρίως απασχολούν σήμερα το ζώδιό σας, γι' αυτό μπορεί να τακτοποιήσετε διάφορες πληρωμές, να κάνετε αγορές ή πωλήσεις, χωρίς ν' αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα ή απρόοπτα. Η θετική γωνία Ήλιου-Κρόνου δε, είναι σταθεροποιητική και βοηθά να γίνουν καλά βήματα σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σε ζητήματα σπουδών ή νομικών.

Κριός

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα και σας κάνει δραστήριους, ενώ ασχολείστε πιο πολύ με τον εαυτό σας και με τους στόχους σας. Καλή μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Η ήπια, ευνοϊκή όψη Ήλιου-Κρόνου βοηθά στην θετική εξέλιξη εργασιακών και οικονομικών θεμάτων, ενώ τακτοποιείτε εύκολα και διάφορες άλλες δουλειές.

Ταύρος

Μια ανάγκη για ησυχία, απομόνωση και περισσότερο ύπνο ίσως έχετε σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και χρειάζεται να “καθαρίσετε” από διάφορες επιρροές. Η ήπια αλλά θετική όψη Ήλιου-Κρόνου φέρνει αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες και γίνονται μικρά αλλά εποικοδομητικά βήματα, ενώ προσφέρει σιγουριά.

Δίδυμοι

Μέρα δικτύωσης και συμμετοχής σε ομαδικές δραστηριότητες σήμερα, ενώ η Σελήνη επίσης τονίζει τον οίκο της φιλίας, γι' αυτό θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με τις παρέες σας. Λόγω της θετικής όψης Ήλιου-Κρόνου, θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων αλλά και επαγγελματικών, πάνε καλά σήμερα, ενώ ισορροπεί και η ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα που μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας, ενώ είναι πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Ίσως νιώθετε λίγο πιο ευάλωτοι κοινωνικά και στην κριτική. Η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου βοηθά την επικοινωνία, ενώ και στα ερωτικά υπάρχει περισσότερη σιγουριά και σταθερότητα.

Λέων

Αισιόδοξη, εξωστρεφής και δραστήρια μέρα για το ζώδιό σας, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στις σπουδές, σε θέματα νομικά, σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Η ήπια, θετική όψη Ήλιου-Κρόνου προσφέρει μια σταθερότητα οικονομική και συναισθηματική, ενώ βοηθά και σε θέματα σπιτιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις