Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάρκος Σεφερλής: «Για μένα γράψτε ότι θέλετε. Όχι όμως για τον νεκρό πατέρα μου»

Μάρκος Σεφερλής: «Για μένα γράψτε ότι θέ...

Διαβάστε τι δήλωσε

Ο Μάρκος γνωρίζει καλά τι σημαίνει έκθεση. Τι σημαίνει προβολή. Έχει τα καλά της αλλά βεβαίως και τα άσχημά της. Πόσο μάλλον όταν ανακινούνται θέματα και ζητήματα που ανήκουν στην πολύ προσωπική σφαίρα. Στην οικογενειακή. Ο ίδιος δεν έχει τίποτε να κρύψει. Ή ζωή του έχει σχεδόν περάσει απο όλα τα περιοδικά εφημερίδες εκπομπές.

Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες ο δημοφιλής ηθοποιός δεν μιλιέται. Κι αυτό διότι διάβασε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα σε περιοδικό δεδομένα που ανήκουν στο μακρινο παρελθόν και δεν έχουν και καμία αξία δημοσιογραφική.

Το ένα αναφερόταν στο διαζύγιό του με την πρώην γυναίκα του και το άλλο στον νεκρό πατέρα του. Μάλιστα το δεύτερο τον ενόχλησε πολύ καθώς συνέβη πρίν απο δέκα χρόνια και ο τίτλος ήταν «Θάνατος στην οικογένεια του Μάρκου».

Ο τίτλος και μόνο έκανε πολλούς ν ανησυχήσουν να επικοινωνήσουν τόσο με τον ίδιο αλλά και με την Τσαβαλιά και μοιραία δημιουργήθηκε ένταση στην οικογένεια. Ο ίδιος ο Μάρκος μιλώντας χθές με στελέχη του Mega-καθώς είχε ραντεβού- έλεγε «Για μένα ας γράψουν ότι θέλουν αλλά για τον νεκρό πατέρα μου είναι ντροπή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight