Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάγκαλος στο Mega: Δεν είχα ευθύνη συντονισμού της Κυβέρνησης

Πάγκαλος στο Mega: Δεν είχα ευθύνη συντο...

Χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό το ρόλο του Γ. Ραγκούση και του Χ. Παμπούκη.

«Το συντονισμό της κυβέρνησης έχει ο πρωθυπουργός που μοιράζει τις ευθύνες στους συνεργάτες του. Δεν είχα ευθύνη συντονισμού της κυβέρνησης», τόνισε το πρωϊ στο MEGA o αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, μετά τα δημοσιεύματα στον κυριακάτικο τύπο για υπερυπουργό συντονιστή.

«Ο πρωθυπουργός μου είχε αναθέσει διάφορα θέματα, όπως για παράδειγμα η απεργία κατά της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά», είπε ο κ. Πάγκαλος, ενώ σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι «ο ρόλος του συντονιστή δεν ταιριάζει ούτε στον Πάγκαλο ούτε στον Παμπούκη».

Αν τοποθετηθεί κάποιος συντονιστής δεν αποτελεί υποβάθμιση για εμένα σημείωσε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Είμαι ένα είδος μπαλαντέρ στην κυβέρνηση - έχω αποδεχθεί αυτό το ρόλο».


Διευκρίνισε ότι πάντα σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου χρειάζεται καλύτερος συντονισμός, σημείωσε, πάντως, ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι μια από τις καλύτερες που έχουν περάσει από αυτό τον τόπο, διότι μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες κατάφερε να σταθεροποιήσει και βαδίζει προς τη βελτίωση αυτής της κατάστασης

Για το θέμα του ανασχηματισμού σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός θα κρίνει αν χρειάζεται μετά την αναπλήρωση υπουργών που τυχόν θα εκτεθούν ως υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι δημοτικές κάλπες θα αναδείξουν τα τοπικά προβλήματα των κοινωνιών και όχι πολιτικά σημείωσε ο κ. Πάγκαλος, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει μεγάλη αποχή από τις δημοτικές κάλπες.

«Υποθέτω ότι θα υπάρχει μεγάλη αποχή στις δημοτικές εκλογές. Δεν θέλω οι εκλογές να είναι δημοψήφισμα και θα είναι πολιτική αυτοκτονία του Αντώνη Σαμαρά αν τις μετατρέψει σε τέτοιο», τόνισε.

Για την υποψηφιότητα της συζύγου του στις δημοτικές εκλογές σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ έδωσε το χρίσμα, διότι δεν υπήρχε άλλη πρόταση για το συγκεκριμένο Δήμο.

Όσον αφορά στο θέμα περί εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, σημείωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξεταστική για την οικονομία γιατί έτσι θα κριθούν πολιτικές, «και οι πολιτικές δεν κρίνονται από τα δικαστήρια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις