Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή Δίκη Τεμπών
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μείωση κερδοφορίας κατά 70% για την EFG Eurobank στο εξάμηνο

Μείωση κερδοφορίας κατά 70% για την EFG ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

H αρνητική μεταβολή αποδίδεται στο ύψος των χορηγήσεων και στην επιβράδυνση των χορηγήσεων.

Στα 50 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της EFG Eurobank τους πρώτους έξι μήνες του 2010, παρουσιάζοντας μείωση 70% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα. Η τράπεζα αποδίδει την αρνητική μεταβολή στο ύψος των χορηγήσεων και στην επιβράδυνση των χορηγήσεων.

Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters είχαν προβλέψει ότι η Eurobank θα ανακοινώσει καθαρά κέρδη 50,7 εκατ. ευρώ.

Το εύρος των εκτιμήσεων διαμορφώθηκε μεταξύ 42 και 58 εκατ. ευρώ Τα καθαρά έσοδα τόκων της τράπεζας διαμορφώθηκαν στα 1,153 δις ευρώ έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών για 1,161 δις ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά
27814
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Αγορά