Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καθυστέρηση στην κατασκευή νέου αεροσταθμού στο αεροδρόμιο Ανδραβίδας

Καθυστέρηση στην κατασκευή νέου αεροσταθ...

Ερώτηση Κοντογιάννη στον αρμόδιο Υπουργό

Ο Βουλευτής Ν.Ηλείας της ΝΔ κ. Γιώργος Κοντογιάννης με Ερώτησή του που είχε καταθέσει στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μ. Ρέππα με αφορμή την καθυστέρηση έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή του κτιρίου του νέου αεροσταθμού στο αεροδρόμιο Ανδραβίδας, ζητούσε να πληροφορηθεί πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης της Κ.Υ.Α. περιβαλλοντικών όρων, καθώς και πότε τελικώς θα εκδοθεί η απόφαση για την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2007-2013, από την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή (Ε.Δ.Α.) Δυτικής Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΥΔΕ  αεροδρομίων Νοτίου Ελλάδας η έγκριση των  περιβαλλοντικών όρων έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από τον Απρίλιο του 2010.

Στην απάντησή του ο αρμόδιος Υφυπουργός κ.Ιωάννης Μαγκριώτης αναφέρει τα εξής:

«Η τροποποίηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Όρων του αεροδρομίου Ανδραβίδας έχει υποβληθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και αναμένεται η έγκρισή της. Σε ότι αφορά στην έκδοση της απόφασης ένταξης του έργου  από την Ε.Δ.Α. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί κατόπιν της υπογραφής της νέας τροποποιημένης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από την ΕΥΠΑ/ΥΠΕΚΑ και την υποβολή από τον δικαιούχο των συμπληρωματικών εγγράφων και μελετών που έχουν ζητηθεί.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις