Για να... «ξεκολλήσει» απ’ όσα έζησε στο The Voice
Μα τι έχουν πάθει όλοι μετά το The Voice και προχωρούν σε βαρυσήμαντες δηλώσεις και αποφάσεις; Μετά τον Γιώργο Λιάγκα και την Αρετή Κοσμίδου, σήμερα και ο Μιχάλης Κουϊνέλης μπήκε στο club αυτών των δηλώσεων, λέγοντας ότι έχει μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.
Ο λόγος; Προκειμένου να «ξεκολλήσει» απ’ όσα έζησε στο The Voice με τη Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο και τη Μελίνα Ασλανίδου.
«Έχω μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να απεξαρτηθώ από τον Αντώνη, την Μελίνα και την Δέσποινα», είπε γελώντας ο αρχηγός των Stavento.
O ίδιος σχολιάζοντας την απόφαση της Αρετής Κοσμίδου να απέχει από το τραγούδι για λίγο, την υποστήριξε και είπε πως είναι το σωστό αυτό και πως πρέπει να αφοσιωθεί προς το παρόν στο σχολείο της και τις εξετάσεις που βρίσκονται μπροστά της.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










