Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στις 300.000 ευρώ "έκλεισε" η εγγύηση του Γιάννη Αγγέλου - Και τώρα θα τα βρει;

Στις 300.000 ευρώ "έκλεισε" η ...

Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του διευθυντή γραφείου του π. πρωθυπουγού

Στις 300.000 ευρώ "έκλεισε" η εγγύηση που όρισε η εφέτης ειδική ανακρίτρια κα Ειρήνη Καλού ως χρηματική εγγύηση σε βάρος του Γιάννη Αγγέλου,κατηγορούμενου στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Η κα Καλού κρίνει ότι στον κ. Αγγέλου πρέπει να επιβληθεί αντί των 400.000 ευρώ, εγγύηση 300.000 ευρώ, μετά την αίτηση που υπέβαλε ο κατηγορούμενος, συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, για μείωση της εγγυοδοσίας.

Η ανακρίτρια δεν έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα εφετών οποίος είχε προτείνει να μειωθεί στις 60.000 ευρώ η εγγυοδοσία του κ. Αγγέλου.

Αυτό που αναμένεται πλέον με ενδιαφέρον είναι η αντίδραση του διευθυντή του γραφείου του π. πρωθυπουργού καθώς ο ίδιος είχε ζητήσει μείωση της εγγύησης καθώς υποστήριζε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις