Τρία πλέον τα θύματα που άφησε πίσω της η θεομηνία
Τρία είναι πλέον τα θύματα που άφησε πίσω της η θεομηνία στη Ρόδο αφού λίγη ώρα μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, βρέθηκε από τα σωστικά συνεργεία η σορός του 67χρονου αγνοούμενου Γιάννη Μπαϊράμη.
Το νησί μετρά τις πληγές του για δεύτερο 24ωρο, την ώρα που συγγενείς και φίλοι θρηνούν το χαμό των δικών τους ανθρώπων.
Πλέον τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό του τελευταίου αγνοούμενου, ενός 50χρονου εκπαιδευτικού, συναδέλφου της άτυχης 27χρονης με την οποία επέβαιναν μαζί σε όχημα που παρασύρθηκε από το χείμαρρο.
Ειδικότερα, έπειτα από εντολή του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος συνεχίζονται οι έρευνες, από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή Κρεμαστής Ρόδου για τον εντοπισμό του.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










