Back to Top

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα σοκαριστική τροπή στο πρωτοφανές έγκλημα στο Στρέφι Ηλείας: Τα ανίψια του τον φίλησαν κι αυτός τα πέταξε στο κανάλι!

Νέα σοκαριστική τροπή στο πρωτοφανές έγκλημα στο Στρέφι Ηλείας: Τα ανίψια του τον φίλησαν κι αυτός τα πέταξε στο κανάλι!

Ο παππούς των δύο παιδιών ήξερε για το έγκλημα

Η εγκατάλειψη από τους γονείς του και η αγάπη που δεν του δόθηκε ποτέ στην τρυφερή ηλικία που βρισκόταν, ήταν ο βασικός λόγος που θόλωσε το μυαλό του 13χρονου δράστη, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης έπνιξε τα δύο ανήλικα ανίψια του, ρίχνοντάς τα στο αρδευτικό κανάλι του ΓΟΕΒ. Ακόμα και το τελευταίο φιλί που εκείνα του έδωσαν όταν τον είδαν στο δρόμο της επιστροφής, δεν φάνηκε αρκετό για να σταματήσει την πράξη του.

 

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμα και στην περιοχή της Βουλγαρίας, με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας να αναμεταδίδουν στοιχεία της υπόθεσης, αποδεικνύουν πως ο έφηβος δράστης έτρεφε συναισθήματα ζήλιας για τα δύο παιδιά, επειδή την αγάπη που εκείνα δέχονταν, αυτός δεν την είχε νιώσει ποτέ.

 

Η πιο τραγική στιγμή της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πως τα δύο ανήλικα αδέλφια, παιδιά της αδελφής του 13χρονου, φαίνεται να αγαπούσαν τον θείο τους και πάντα έδειχναν την αγάπη τους προς αυτόν. Ωστόσο αυτό, ακόμα και την τελευταία στιγμή, πριν το κακό, δεν φάνηκε αρκετό για να «λυγίσει» τον 13χρονο δολοφόνο τους.

 

Σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, κατά την ομολογία του ο 13χρονος αποκάλυψε πως τα δύο ανίψια του μόλις τον είδαν στο σημείο της τραγωδίας να τα αναζητά έτρεξαν και τον αγκάλιασαν και του έδωσαν το καθένα από ένα φιλί. Αυτός όμως, θολωμένος και πληγωμένος, τα οδήγησε στον θάνατο.

 

Αποκάλυψε τα κίνητρα

 

Κατά τη σύλληψή του, μιλώντας στους αστυνομικούς, αποκάλυψε τα κίνητρά του, τα οποία πηγάζουν από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος μέσα στη οικογένεια. Παιδί χωρισμένων γονιών και εγκαταλειμμένο ζούσε μαζί με τις αδελφές του. Τελευταία στο Στρέφι και παλαιότερα στη Ζάκυνθο. Ο πατέρας του με τη γυναίκα του μένουν στην Κω και τυχαία είχε επισκεφθεί τις τελευταίες ημέρες την περιοχή στο Στρέφι για να δει την κόρη και αδελφή του καθώς και τα εγγονάκια του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με το Α.Τ. Πελοπίου, εξιχνίασαν άμεσα και το δεύτερο έγκλημα που συγκλονίζει την Ηλεία. Ένα ρούχο, πουκάμισο που βρέθηκε μέσα στο κανάλι μαζί με τα δύο νεκρά παιδιά, οδήγησε στον 13χρονο δράστη.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν σε ποιον ανήκε αυτό το ρούχο και αποδείχθηκε πως ήταν του νεαρού θείου. Το είχε περασμένο στη μέση του όταν έσπρωξε τα δύο αδέρφια στο κανάλι και ο 4χρονος Ντίνκο ήταν αυτός που στην προσπάθειά του να κρατηθεί από κάπου, τράβηξε το πουκάμισο, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο 13χρονος σύμφωνα με την Αστυνομία αναζητούσε νωρίτερα τα δυο αδέλφια στην περιοχή, καθώς είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν, από το σπίτι του παππού τους όπου είχαν πάει να πάρουν μια σακούλα με κρέας όπως τα είχαν στείλει οι γονείς τους από το σπίτι τους σε απόσταση περίπου 500 μέτρων.

Συνάντησε τα δυο αδέλφια κατά την επιστροφή τους , συνέχισαν όλοι μαζί την πορεία τους, κατά μήκος του αρδευτικού αύλακα, ώσπου κάποια στιγμή χωρίς συγκεκριμένη αφορμή, έσπρωξε αρχικά τον 7χρονο και στη συνέχεια τον 4χρονο, με αποτέλεσμα να πέσουν στο νερό και να πνιγούν.

Το τραγικό μυστικό γνώριζε και ο παππούς των δύο παιδιών και πατέρας του δράστη το ίδιο βράδυ που συνέβη το κακό, χωρίς όμως να το αποκαλύψει στις Αρχές.

Σχόλια

Ειδήσεις