Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η πιο... παράξενη διαθήκη...

Η πιο... παράξενη διαθήκη...

Οι μακρινοί του απόγονοι θα μοιραστούν την τεράστια περιουσία των 100 εκατομμυρίων δολλαρίων

Όταν ο Wellington Burt απεβίωσε το 1919 σε ηλικία 87 ετών, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όρισε ότι η περιουσία του δεν θα μοιραστεί πριν περάσουν 21 χρόνια από το θάνατο του τελευταίου εγγονιού του. Ο Wellington Burt ήταν ένας πραγματικός κροίσος, μέσα στου 10 πλουσιότερους Αμερικανούς της εποχής του.
Εκτός από κάποια μικροεισοδήματα που άφησε στα παιδιά του, η υπόλοιπη περιουσία του δεσμεύτηκε με αυτό το πολύ περίεργο όρο.

Το τελευταίο του εγγόνι, η Marion Lansill, πέθανε το Νοέμβριο του 1989. Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για να εκπληρωθεί η διαθήκη.

Οι μακρινοί του απόγονοι θα μοιραστούν την τεράστια περιουσία των 100 εκατομμυρίων δολλαρίων.
Είναι 12 τον αριθμό και αναμένεται να λάβουν από 3 εώς 16 εκ. δολλάρια έκαστος, ανάλογα με τη συγγενική σχέση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις