Εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας στην Αχαΐα ζητούν άμεσα λύσεις.
Ψηλά έχουν τοποθετήσει τον πήχη των προσδοκιών της υλοποίησης των προεκλογικών δεσμεύσεων της νέας κυβέρνησης γιατροί και εργαζόμενοι του Εθνικού συστήματος υγείας. Περιμένουν περισσότερα και πιο αποτελεσματικά μέτρα καθώς όπως τονίζουν ο χώρος της περίθαλψης στην Αχαΐα νοσεί.
Γιατροί και εργαζόμενοι ζητούν από τη νέα υπουργό Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να κάνει πράξη τη δήλωσή της περί προσπάθειας αναγέννησης του συστήματος υγείας και να αποδείξει στην πράξη, ότι αυτός ο στόχος αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Εικόνες σαν κι αυτές… με ασθενείς σε ράντζα, σε σκάλες και σε διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν.
Ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα είναι και η λειτουργία του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Ερωτηματικό παραμένει το ακριβές χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης των εργασιών με συνέπεια ασθενείς και εργαζόμενοι να ταλαιπωρούνται συνεχώς.
Εν τω μεταξύ να ανακαλέσει μετατάξεις υπαλλήλων που έγιναν προεκλογικά καλεί τον διοικητή του ΠΓΝΠ Γαβριήλ Λιατσή, ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Βλαχάκης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












