Ποινή φυλάκισης μέχρι έξι χρόνια
Δώδεκα πρώην και εν ενέργεια ποδοσφαιριστές των ομάδων Chernomorets και Neftochimik συνέλαβε, σήμερα Πέμπτη, η εθνική υπηρεσία δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος της Βουλγαρίας. Οι συλλήψεις είναι αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας για διοργάνωση δικτύου παράνομων στοιχημάτων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Βουλγαρία και αλλού, ανακοίνωσε στον Τύπο ο υπουργός Εσωτερικών Τσβετάν Τσβετάνοφ.
Σύμφωνα με τον Βούλγαρο υπουργό, αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες κατά ακόμη τεσσάρων παικτών.
Ο ποινικός κώδικας της Βουλγαρίας προβλέπει ποινή φυλάκισης μέχρι έξι χρόνια και πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ για το σχετικό αδίκημα.
Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση ΒΝΤ, ελαφρυντικό στοιχείο θεωρείται το γεγονός, ότι οι συλληφθέντες δεν στοιχημάτιζαν σε αγώνες των ομάδων τους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










