Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Sweet parody" στο Λιθογραφείον

"Sweet parody" στο Λιθογραφείον
Νασοπούλου Δέσποινα

Από μεθαύριο και για τέσσερα βράδια

Το θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση-bar theatre «Sweet Parody» για τέσσερα βράδια, στο φουαγιέ του θεάτρου (8-9-10-11 Μαΐου, 21:30). Το SWEET PARODY είναι ένα σόου αλλιώτικο από τ’ άλλα. Ένα σόου φτιαγμένο για να παίρνει σάρκα και οστά σε χώρους χαλάρωσης και διασκέδασης όπως μπαρ, καφέ, κλαμπ. Ένα σόου με μουσική, χορό, τραγούδι και μπόλικο χιούμορ!

Το SWEET PARODY δεν είναι άλλο από μια γλυκιά παρωδία αυτής της μοναδικής, αιώνιας σχέσης, της γεμάτης αγάπη, ζήλεια, μίσος και στοργή, της ΑΔΕΛΦΙΚΗΣ. Η Αντιγόνη Γύρα σας προσκαλεί να περάσετε καλά, να θυμηθείτε γλυκές και πικρές αναμνήσεις, να γελάσετε, να τραγουδήσετε, να χαλαρώσετε.

Η Αλίκη Αβδελοπούλου με την υπέροχη φωνή της και η Φλώρα Καλομοίρη με την ξεκαρδιστική της γοητεία δε μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και δεν είναι οι αδελφές ΤΑΤΑ. Αποστολή τους είναι να μας ταξιδέψουν  σε ένα κόσμο  με τραγούδια ελληνικά και ξένα,  με λίγες πινελιές από Marylin και αέρα από Beatles με λίγες σταγόνες τρυφεράδας από Αλεξίου και Πασπαλά, με ατάκες που συλλέξανε από τις φίλες, τις κουμπάρες, τις μαμάδες και φυσικά... τις αδελφές μας, με χορούς ξέφρενους και ζωηρούς. Τα κείμενα που ακούγονται στην παράσταση προέκυψαν από αυτοσχεδιασμούς των ερμηνευτριών κατά τη διάρκεια των προβών και εξελίσσονται σε κάθε παράσταση. Η σχέση με φυσικά πρόσωπα είναι σίγουρη και ελπίζουμε ότι δε θα διωχθεί από το νόμο!

info:

Σάββατο 8, Κυριακή 9, Δευτέρα 10 & Τρίτη 11 Μαΐου, 21:30

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

θέατρο Λιθογραφείον, Μαιζώνος 172β, τηλ: 2610 328394

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture