Με κόστος 2 ευρώ
Λίγο πριν το καλοκαίρι θα αρχίσουν να λειτουργούν σταθμοί διοδίων και στην Εγνατία, με πρώτους αυτούς στον Πολύμυλο Κοζάνης και τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.
Αυτό επιβεβαίωσε χθες ο υφυπουργός Υποδομών ΓΤιάννης Μαγκριώτης σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τη νέα διοίκηση της «Εγνατία ΑΕ».
Ο υφυπουργός, πρόσθεσε ότι η τοποθέτηση των σταθμών διοδίων επί της Εγνατίας (από την Ηγουμενίτσα ως την Αλεξανδρούπολη) θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2010.
Τα διόδια του Πολύμυλου,θα είναι τα πρώτα που θα λειτουργήσουν, ενώ σειρά θα πάρουν άλλοι τρεις σταθμοί, στο Μέτσοβο, το Νέστο και την Αλεξανδρούπολη.
Ο κ. Μαγκριώτης υποστήριξε ότι η τιμή των διοδίων θα είναι μικρότερη σε σχέση με την υπόλοιπη εθνική οδό.Το κόστος των διοδίων θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου δύο ευρώ. Τέλος, ανάφερε ότι στόχος είναι τα διόδια να είναι ηλεκτρονικά για να μη δημιουργούν κυκλοφοριακά προβλήματα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










