Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ισχυρή η εκπροσώπηση της Δυτικής Ελλάδας στη νέα κυβέρνηση - Τρεις Πατρινοί - Δυο Αιτωλ/νες και ένας Ηλείος αναλαμβάνουν χαρτοφυλάκια

Ισχυρή η εκπροσώπηση της Δυτικής Ελλάδας...

Δείτε ποιοι είναι

Πλούσια είναι η εκπροσώπηση της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Συνολικά έξι πολιτικά πρόσωπα που είτε πολιτεύονται στην περιοχή είτε κατάγονται από αυτή αναλαμβάνουν υπουργικά χαρτοφυλάκια.

Ανάμεσά τους ο Βουλευτής της ΝΔ στην Αχαϊα Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος υπουργοποιείται μετά από μια μακροχρόνια κοινοβουλευτική του θητεία (από το 1989).

Ο υφυπουργός Οικονομικών - αρμόδιος για τα έσοδα Γιώργος Μαυραγάνης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965. Σπούδασε στο Πρότυπο Λύκειο πατρών και στη συνέχεια στην Αθήνα (Νομική).

Μαθητής του Πρότυπου Λυκείου της Πάτρας είναι και ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, πρύτανης στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ο Θεόδωρος Π. Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965, όπου και τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Πειραματικό Σχολείο και στο Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Πατρών.  Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

υφυπουργός Πολιτισμού ο Κώστας Τζαβάρας, βουλευτής Ηλείας - δικηγόρος Πύργου

Υφυπουργός Δικαιοσύνης ο Αιτωλοακαρνάνας Κώστας Καραγκούνης

Αναπληρωτής υπουργός υγείας έγινε ο Αιτωλοακαρνάνας Μάριος Σαλμάς (γιατρός στο Νοσοκομείο Ρίου και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις