Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα κυβέρνηση συγκροτείται στο έδαφος της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών

ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα κυβέρνηση συγκροτείται στο...

Δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη, Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης

"Η νέα κυβέρνηση συγκροτείται στο έδαφος της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών. Πρόκειται για μια κυβέρνηση με σαφή συντηρητικά πολιτικά χαρακτηριστικά με κορμό τις δυνάμεις που ευθύνονται για την υπηρέτηση των πιο ακραίων αντικοινωνικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών που γνώρισε ο τόπος  τις τελευταίες δεκαετίες" δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης,  Εκπρόσωπος  Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ,  για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. Και συνέχισε:

"Οι πολιτικοί συσχετισμοί εντός της κυβέρνησης δεν πείθουν  ότι είναι ικανή και διατεθειμένη να αγωνισθεί για μια ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης, καθώς επίσης ότι προτίθεται να αμφισβητήσει τις κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας εντός της Ευρώπης  διεκδικώντας μια νέα αρχιτεκτονική  της.

Ο  ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα αγωνισθεί από τη θέση της υπεύθυνης μαχητικής αντιπολίτευσης με συνέπεια στα όσα είχε υποστηρίξει προεκλογικά. Θα σταθεί στο πλάι όσων υποφέρουν από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και θα πρωτοστατήσει στους κοινωνικούς αγώνες της επόμενης φάσης σε μια προσπάθεια να μείνει ζωντανή η ελπίδα και να ολοκληρωθεί η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις