Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιτωλ/νια: Ποια είναι τα... κάστρα της Χρυσής Αυγής στο νομό

Αιτωλ/νια: Ποια είναι τα... κάστρα της Χ...

Σε πολλά χωριά ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέγραψε διψήφια νούμερα

Σε "κάστρο" της Χρυσής Αυγής έχει μετατραπεί μεγάλο τμήμα του Ξηρομέρου, αφού σε πολλά χωριά ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατάγραψε διψήφια νούμερα. Στα Βλυζιανά, έφτασε το 43% και είναι πρώτο κόμμα.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, τα αποτελέσματα δεν πρέπει να ξενίζουν αφού μια πρώτη "γεύση" υπήρχε από τις Περιφερειακές εκλογές το 2010. Όμως η Χρυσή Αυγή, απέκτησε ακόμη πιο ισχυρά ερείσματα στο Ξηρόμερο, με τις δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις,  δίνοντας έτσι μεγάλα ποσοστά στον κόμμα.

Στην Χρυσοβίτσα η Χρυσή Αυγή, πήρε 14,5%, στον Πρόδρομο 14,2%, στην Μπαμπίνη  13,87%, στην Κατούνα 16,2%, ενώ στα Βλυζιανά από 27,5%, έφτασε τον Ιούνιο στο 42,86% και στο συγκεκριμένο χωριό, είναι πρώτο κόμμα.

Σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις αυτές, διαδραμάτισε η υποψηφιότητα του Ξηρομερίτη Δ. Μπαρμπαρούση, αλλά και η γενικότερη παρουσία του κόμματος στην περιοχή, που ήταν πολύ έντονη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις