Έκλεψαν ταχυδρομικό σάκο με 35.000 ευρώ
Τρεις μήνες μετά την ένοπλη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην Κερασίτσα Αρκαδίας, οι άνδρες της Ασφαλείας Τρίπολης συνέλαβαν τρεις από τους έξι δράστες και αναζητούν τους υπόλοιπους ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώνουν αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες ληστείες.
Οι συλληφθέντες είναι τρεις άνδρες από την Τεγέα και την Τρίπολη ηλικίας 34, 49 και 48 χρόνων, σε βάρος των οποίων προέκυψαν ακράδαντες αποδείξεις για τη συμμετοχή του στη ληστεία που είχε γίνει την 1 Φεβρουαρίου.
Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα μαχαίρι καθώς και το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει για την διαφυγή τους κι έτσι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, οπλοκατοχή και ληστεία.
Οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει ένα Ι.Χ. που είχαν κλέψει τον Ιανουάριο από τα Βριλήσσια για να εγκλωβίσουν τον ταχυδρομικό διανομέα τη στιγμή που παρέδιδε τη σύνταξη σε έναν συνταξιούχο του ΟΓΑ.
Με την απειλή πιστολιών, πήραν το αυτοκίνητό του μέσα στο οποίο βρισκόταν ο ταχυδρομικός σάκος του με 35.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










