Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MARIA'S TASTE

/

Λευκό Διονύσου Χώρα, η Χώρα του Διονύσου όπως θα ήταν!

Λευκό Διονύσου Χώρα, η Χώρα του Διονύσου...

Κατηγορία : Οίνος Νο7

Ένα υπέροχο λευκό! Η γαλλική ποικιλία sauvignon blanc παντρεύεται αρμονικά τις ελληνικές Ασύρτικο και Ροδίτη σε ένα παθιασμένο φόντο!

Είναι ξηρός οίνος από τη Στερεά Ελλάδα και η οινοποίηση γίνεται ξεχωριστά για κάθε ποικιλία σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.

 

Έχει λαμπερό αχυροκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Εκφραστικό στη μύτη με ζωηρά, φρέσκα αρώματα ώριμων φρούτων. Νότες αχλαδιού, πράσινου μήλου και εσπεριδοειδών που μεταλλάσσονται σε εκείνα του φρεσκοκομμένου χαμομηλιού και μικρών λευκών λουλουδιών. Η επίγευση είναι μακρά και μεστή. Ένα δροσερό, απολαυστικό σύνολο φρεσκάδας και στο τελείωμα ωριμότητας, με κομψά αρώματα φρούτου, καλή οξύτητα και διάρκεια!

Η χώρα του Διονύσου όπως θα ήταν!


Είναι πολύ καλό για απεριτίφ και εξαιρετικός συνοδός μεγάλης ποικιλίας γευστικών συνδυασμών. Συνοδεύστε το με πράσινες σαλάτες, ψάρια ψητά ή τηγανητά, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες, λευκά κρέατα, μαλακά τυριά. Σερβίρεται κρύο στους 8-10οC.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Maria's taste