Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτ/νία: Χειροπέδες σε δύο άτομα για τυχερά παιχνίδια

Αιτ/νία: Χειροπέδες σε δύο άτομα για τυχ...

Κατασχέθηκαν δύο μηχανήματα

Συνελήφθησαν, χθες (10-2-2012) το απόγευμα, στο Θυρίο Ανακτορίου Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης - Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, μία αλλοδαπή γυναίκα, υπήκοος Φιλιππίνων, ηλικίας 46 ετών και ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 23 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίσταση, για παράνομη διεξαγωγή τυχερών ηλεκτρονικών παιγνίων και στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα  καφέ-μπαρ του 23χρονου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η 46χρονη, η οποία ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει δυο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, (φρουτάκια) τα οποία και κατάσχεσαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα, οι αστυνομικοί βρήκαν  και κατέσχεσαν δυο τηλεχειριστήρια με τα οποία η 46χρονη έθετε σε λειτουργία τα παιγνιομηχανήματα από απόσταση.

Ο 23χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του καταστήματος προέκυψε ότι δεν είχε εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας από την αρμόδια δημοτική αρχή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις