Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρήνος για τον 31χρονο Τηλέμαχο Βελτσίστα – Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ

Πάτρα: Θρήνος για τον 31χρονο Τηλέμαχο Β...

Ο άτυχος νέος βρήκε τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στην Ηρώων Πολυτεχνείου σε τροχαίο

Τη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στα Προσφυγικά, η είδηση για τον πρόωρο χαμό του 31χρονου Πατρινού Τηλέμαχου Βελτσίτσα του Γεωργίου, ο οποίος έχασε χθες το απόγευμα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος νέος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο, μπροστά από τον σταθμό υποδοχής "Παναγιώτης Κανελλόπουλος" του παλαιού λιμένα Πατρών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχει η Αστυνομία στη διάθεσή της ο 31χρονος κινείτο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση την οδό Κανελλοπούλου. Το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να φύγει από το σημείο που είχε σταθμεύσει, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το όχημα το οποίο εκείνη την ώρα έβγαινε στο δρόμο.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο διακόμισε τον νέο, ακόμη ζωντανό, στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 31χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Να σημειωθεί ότι ο Τηλέμαχος Βελτσίστας φορούσε κράνος, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ο 64χρονος οδηγός του ΙΧ, συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Ο άτυχος οδηγός εργαζόταν σε κατάστημα κοσμημάτων που διατηρεί ο πατέρας του στην οδό Φωκαίας 3 στα Προσφυγικά της Πάτρας, όπου σήμερα επικρατεί θρήνος μιας και ο Τηλέμαχος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Νεκρός 31χρονος δικυκλιστής στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις