Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα ...ανέκδοτα με τους πάμπλουτους γιατρούς της Πάτρας, συνεχίζονται από το ΣΔΟΕ

Τα ...ανέκδοτα με τους πάμπλουτους γιατρ...

Σωρεία θολών δηλώσεων, αλλά δεν έχει επιβληθεί ούτε ένα πρόστιμο

Ο Διευθυντής ελέγχων του ΣΔΟΕ κ. Νίκος Λέκκας μιλώντας χθες το βράδυ σε Αθηναϊκά κανάλια για το θέμα της φοροδιαφυγής γιατρών, ανέφερε τον εντοπισμό γιατρού στην Πάτρα με καταθέσεις 11,5 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που δηλώνει τα τελευταία χρόνια. Όμως, δεν έχουν άδικο όσοι παρακολουθούν με επιφύλαξη τις κατά καιρούς επίσημες ανακοινώσεις ή διαρροές, για "πάμπλουτους γιατρούς με φουσκωμένες καταθέσεις", καθώς μέχρι σήμερα ακούμε μόνον λόγια και δεν έχουμε δει ούτε μία περίπτωση να αποκαλύπτεται με ονοματεπώνυμο, πολλώ δε μάλλον, να επιβάλλονται τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα.

Αλήθεια, με την ευκαιρία, τι έγινε με τους Πατρινούς γιατρούς που, όπως είχε διαρρεύσει από το ΣΔΟΕ, είχαν εντοπιστεί να διαθέτουν καταθέσειες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, προ ενός έτους;

Μάλιστα για το θέμα είχε κάνει σχετική ερώτηση ο βουλευτής Αχαϊας Μιχάλης Μπεκίρης στις αρχές Σεπτεμβρίου, χωρίς να λάβει μια σαφή απάντηση από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο.

Εξάλλου, στις 28 Φεβρουαρίου, ο τότε ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρης δήλωνε ότι "υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γιατρών από την περιοχή μας, που ελέγχονται για δηλωθέντα εισοδήματά τους. Και αυτό διότι υπάρχουν τεράστιες αποκλείσεις μεταξύ των δηλωθέντων και των πραγματικών εισοδημάτων τους".

Πέρασαν 7 μήνες από τότε και συνεχίζουμε να ακούμε θολές ανακοινώσεις χωρίς ονοματεπώνυμα. Και το σημαντικότερο, να μην βλέπουμε να επιβάλλονται πρόστιμα.

Η Πάτρα βοά για τις περιπτώσεις "φακελλάληδων" γιατρών που απέκτησαν τεράστια περιουσία, αλλά απαντήσεις δεν δίνονται.

Απλά, κατά διαστήματα, πέφτουν κάποιες ρουκέτες σαν τη χθεσινή, για να μας αποκοιμίσουν ότι οι "ελεγκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό των φακελλάκηδων".

Και φυσικά οι "φακελλάκηδες" συνεχίζουν να απολαμβάνουν όσα παράνομα απέκτησαν, χωρίς κανείς να τούς ενοχλεί.

Κανείς δεν μας έχει πει το απέγινε με τους Πατρινούς γιατρούς που εντοπίστηκαν εδώ και ένα χρόνο, με καταθέσεις από 8 έως 31 ευρώ. Κανείς δεν μας έχει πει τι απέγινε με τους γιατρούς που φέρονταν εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο της εταιρείας Depuy.

Από λόγια μπουχτίσαμε κύριοι της κυβέρνησης και του ΣΔΟΕ, αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Σταματήστε λοιπόν τις, χάριν εντυπωσιασμού δήθεν αποκαλύψεις και δείξτε αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να σας πάρει ο κόσμος στα σοβαρά. Γιατί, για να σας πούμε την αλήθεια κ. Λέκκα, ακούγοντάς σας χθες το βράδυ, βάλαμε τα γέλια...

Διαβάστε ακόμα για να θυμηθείτε:

Και Πατρινοί στις μπίζνες της εταιρείας Depuy και των νοσοκομείων

30 γιατροί της Πάτρας στο στόχαστρο, λόγω υπέρογκων καταθέσεων

Γιατρός στην Πάτρα με 31 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις