Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έφυγε από την ζωή ο Αντώνης Καρούζος της ομώνυμης φίρμας καταστημάτων

Έφυγε από την ζωή ο Αντώνης Καρούζος της...

Δεν κατάφερε να νικήσει την επάρατη νόσο

Χθες Παρασκευή το κλίμα ήταν βαρύ στην κατοικία του επιχειρηματία Αντώνη Καρούζου στα Νότια Προάστια καθώς ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις εξήντα τριών χρονών. Ο Αντώνης Καρούζος της ομώνυμης φίρμας καταστημάτων είχε προσβληθεί από την επάρατη νόσο και δυστυχώς έχασε την μάχη για την ζωή.

Ήταν ο Ιδρυτής της ομώνυμης εμπορικής εταιρείας που την δημιούργησε πριν από τριάντα εννέα χρόνια. Όπως έγινε γνωστό η εξόδιος ακολουθία και ο ενταφιασμός του επιχειρηματία θα τελεσθούν στην Αθήνα, τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 17:00 από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου της Βουλιαγμένης.

Την ημέρα εκείνη τα καταστήματα και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Carouzos θα παραμείνουν κλειστά, σε ένδειξη πένθους. Σύσσωμη η οικογένεια του Αντώνη Καρούζου, αποφάσισε αντί στεφάνων, να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», στον αριθμό λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας: GR 860110 07500000 07548001093 ή της τράπεζας Alpha Bank: GR 94 0140 1730 1730 02002004796. Με αφορμή τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία θα πρέπει να αναφέρουμε πως άλλη μια επιχειρηματική οικογένεια θρηνεί τον άνθρωπο της αλλά κι έναν από τους πλέον ισχυρούς βιομήχανους της Ελλάδος που διέμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια μόνιμα στην Ελβετία.

Πρόκειται για τον βιομήχανο Δημητριάδη που απεβίωσε στην Γενεύη πριν από σαράντα ημέρες. Η σορός του επιχειρηματία μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και ενταφιάσθηκε στο Α Νεκροταφείο της Αθήνας. Εκεί όπου σήμερα το μεσημέρι θα τελεσθεί τρισάγιο παρουσία συγγενών φίλων αλλά και πλήθους επιχειρηματιών που προσήλθαν τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight