Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τον πρωθυπουργό ο Θ. Μωραΐτης, σε Μεγανήσι και Λευκάδα

Με τον πρωθυπουργό ο Θ. Μωραΐτης, σε Μεγ...

Θ. Μωραΐτης: «Χρέος μας η σωτηρία της χώρας»

Tον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, συνόδευσε στο Μεγανήσι και την Λευκάδα ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραΐτης, το Σάββατο 7 Μαΐου. Ο Υφυπουργός, παρακολούθησε τις εργασίες του Συνεδρίου μικρών νησιών που πραγματοποιήθηκε στο Μεγανήσι, ενώ αμέσως μετά, παρέστη με συναδέλφους του Υφυπουργούς, στην σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της Λευκάδας, με φορείς του νησιού.

Ο κ. Μωραΐτης, απάντησε σε μια σειρά ζητημάτων, που τέθηκαν από φορείς και που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης, και την αναχώρηση του πρωθυπουργού, ο Υφυπουργός, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού εδώ στη Λευκάδα πιστεύω ότι ήταν πραγματικά παραγωγική. Είναι  στα πλαίσια περιοδειών, όπου ο Πρωθυπουργός και τα κλιμάκια του Υπουργικού Συμβουλίου, ασχολούνται  τοπικά με τα θέματα και αυτό το οποίο θα ήθελα να τονίσω, πέρα από αυτά που συζητήσαμε επί ώρες, είναι ότι ο Πρωθυπουργός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι η  μεγάλη προσπάθεια για τη χώρα συνεχίζεται και εντείνεται με όραμα, σχέδιο και αποφασιστικότητα.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα, μα πάνω από όλα ο Ελληνικός λαός, εμείς έχουμε ένα ξεκάθαρο σχέδιο  και ο στόχος ο δικός μας είναι να πετύχουμε. Προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε, καλούμε τον Ελληνικό λαό να συμμετέχει στις προσπάθειές μας  και θέλουμε να τον βεβαιώσουμε πως αυτή τη φορά οι θυσίες δεν θα πάνε χαμένες. Το χρέος και ο στόχος είναι η σωτηρία της χώρας. Ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω ότι θα δικαιωθούν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις