Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αργοστόλι: Φοιτήτρια γλίτωσε το βιασμό χάρη στους γείτονες

Αργοστόλι: Φοιτήτρια γλίτωσε το βιασμό χ...

Δέχθηκε την επίθεση του επίδοξου βιαστή μέσα στο σπίτι της

Tρομακτικές στιγμές που δύσκολα θα τις ξεχάσει έζησε μέσα στο σπίτι της μια φοιτήτρια στην Κεφαλονιά. Όλα συνέβησαν όταν ο δράστης έστησε ενέδρα στη φοιτήτρια στο σπίτι της στο Αργοστόλι και μόλις είδε ανοιχτή την πόρτα εισέβαλε και της επιτέθηκε.

Η 20χρονη αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο επίδοξος βιαστής μπήκε στο σπίτι, έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε.

Ο άγνωστος κουκουλοφόρος, άρχισε να σκίζει τα ρούχα που φορούσε η κοπελα με σκοπό να την βιάσει! Η 20χρονη σοκαρισμένη άρχισε να κλαίει και να στριγγλίζει για βοήθεια. Ο επίδοξος βιαστής όμως ήταν αποφασισμένος. Την έσυρε στο υπνοδωμάτιο και της έκλεινε το στόμα για να μην ακούγεται. Για καλή τύχη της κοπέλας, κάποιοι από τους γείτονες δεν είχαν κοιμηθεί και άρχισαν να χτυπάνε το κουδούνι του σπιτιού, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και αν η φοιτήτρια είναι καλά στην υγεία της.

Τότε ο δράστης το έβαλε στα πόδια. Στην περιοχή έφτασαν αμέσως δεκάδες αστυνομικοί που, με βάση την περιγραφή που έδωσε η φοιτήτρια, άρχισαν έρευνες και μετά από τρεις ώρες συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις