Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Σκλεναρίκοβα φωτογραφήθηκε με την 5 μηνών κόρη της!

H Σκλεναρίκοβα φωτογραφήθηκε με την 5 μη...

Έγινε μητέρα στα 46 της

Έινε μητέρα στα 46 της χρόνια, σήμερα είναι στα 47 της και η μικρή της κόρη μόλις 5 μηνών. Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έφερε στις 17 Αυγούστου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το όνομα αυτής Νίνα και σήμερα φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match μέσα στους κήπους του Palais Ronsard, του ξενοδοχείου που ανήκει σε εκείνη και τον σύζυγό της στο Μαρακές.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και ο Αρμένιος επιχειρηματίας Αράμ Οχανιάν παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014

 

Το πρώην μοντέλο εξομολογείται ότι η ζωή της είναι σαν να ξεκίνησε από τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της τη Νίνα. Αποκαλύπτει, επίσης, ότι όλα τα χρωστά στον σύζυγό της Αράμ, που είναι ο εμψυχωτής της σε ό,τι κι αν κάνει, ιδίως στο θέμα της απόκτησης παιδιού.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και ο Αρμένιος επιχειρηματίας Αράμ Οχανιάν παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 στο Μαρακές του Μαρόκο και μεταξύ των καλεσμένων τους ήταν αρκετοί τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί αστέρες.

Στη συνέντευξή της στο Paris Match online, η Σκλεναρίκοβα, μεταξύ άλλων, λέει:

“Μπορώ να πω ότι για μένα η ζωή άρχισε όταν γέννησα την κόρη μου. Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ. Κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης μου, δεν ήθελα να γεννήσω, μου άρεσε να είμαι έγκυος. Θα ήθελα πολύ να μπορούσε να παραταθεί η εγκυμοσύνη όσες φορές ήθελα εγώ. Όταν γεννήθηκε η Νίνα είχα εκστασιαστεί: με κοίταζε με το βλέμμα και τον τρόπο του μπαμπά της! Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα: το παιδί μου να είναι η μικρογραφία του ανθρώπου που αγαπώ”.

Για μένα η ζωή άρχισε όταν γέννησα την κόρη μου

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν όλα ρόδινα μέχρι τη στιγμή που το μοντέλο κατάφερε να φέρει στη ζωή το μωρό της: “Μετά από μια αποβολή και την αποτυχία δύο εξωσωματικών, ήμουν πολύ ανήσυχη. Τελικά ανέλαβε η φύση. Θεωρούσα κάθε μέρα μια μικρή νίκη. Σαν να περνούσα μέσα από τη βροχή χωρίς να βραχώ”.

Ο σύζυγός της είναι 63 ετών, αλλά παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας και το γεγονός ότι ο ίδιος έχει ακόμα ένα γιο 29 ετών, προσπάθησε να μεταδώσει στην Αντριάνα όλο αυτό το αίσθημα που κατακλύζει τη ζωή του ανθρώπου όταν γίνεται γονιός. Κάτι που ήθελε να το βιώσει με κάθε τρόπο και η σύζυγός του. “Μου είπε ότι μια ζωή χωρίς παιδιά δεν έχει νόημα. Μου μίλησε απλά και με βοήθησε να καταλάβω το μεγαλείο όλου αυτού, που ονομάζουμε “μητρότητα”, αποκάλυψε το μοντέλο.

Βέβαια, μίλησε και για την εμπειρία του τοκετού, που δεν ήταν εύκολη, αλλά προτίμησε να νιώσει όλη τη μαγεία, ίσως και τον πόνο του φυσιολογικού τοκετού. “Ήμασταν με φίλους σε ένα εστιατόριο στο Μόντε Κάρλο.

Άρχισα να έχω πολλούς και δυνατούς πόνους. Τόσο που αναγκάστηκα να ξαπλώσω σε έναν πάγκο. Γρήγορα, οι συσπάσεις έγιναν πολύ συχνές και οι πόνοι δυνατοί, που γονάτισα στη μέση του δρόμου. Ήταν 11 το βράδυ όταν μαζί με τον Αράμ μπήκα στο δωμάτιο τοκετού. Δύο ώρες αργότερα μετά την επισκληρίδιο ξεκίνησε ο τοκετός. Ο Αράμ έμεινε μαζί μου όλη την ώρα. Ήταν τόσο άσπρος που όλοι έλεγαν ότι θα λιποθυμούσε. Εγώ, από την πλευρά μου, βοήθησα όσο μπορούσα ώστε η Νίνα να βγει έξω στον κόσμο.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mon #bonheur, ma fille d’amour ! #telestarmagazine @telestar.fr @philippedoignon #philippedoignon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova) στις 13 Φεβ, 2019 στις 9:40 πμ PST

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight