Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Χρυσάνθη Κολοκυθά υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Η Χρυσάνθη Κολοκυθά υποψήφια με τον Γρηγ...

Τι αναφέρει σε δήλωσή της

Υποψήφια με την παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου θα είναι η Χρυσάνθη Κολοκυθά. Όπως αναφέρει σε δήλωσή της:

«Η Πάτρα ως γενέτειρά μου και η πόλη που με ανέθρεψε, είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Η οικογένεια Κολοκυθά υπήρξε ο φάρος που μου έδινε την δύναμη και μου έδειχνε τον δρόμο της επιτυχίας. Ιδιαίτερα ο πατέρας μου Παναγιώτης, η μητέρα μου Αθηνά και οι τρεις κόρες μου ήταν πάντα στο πλευρό μου στηρίζοντας τις σοβαρές αποφάσεις της ζωής μου.

Γεννήθηκα το 1970 και τελειώνοντας το Λύκειο είχα ήδη μέσα μου το μικρόβιο της απασχόλησης με το εμπόριο. Εργαζόμενη, τα χρόνια της εφηβείας στις οικογενειακές επιχειρήσεις, αντιλήφθηκα από πολύ νωρίς ότι είναι αυτό που μου ταιριάζει.

Την πρώτη προσπάθεια την έκανα στα δεκαεννιά μου χρόνια, δημιουργώντας την δίκη μου επιχείρηση λιανικού εμπορίου.

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα με έφεραν να συμβαδίζω με πολυεθνικές εταιρίες και διαφορετικά αντικείμενα ενασχόλησης, με το τελευταίο και μεγαλύτερο κομμάτι του επαγγελματικού μου βίου αφιερωμένο στις νέες τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ,το 2011 μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω στο Συνδικαλιστικό Όργανο ,γνωστής εταιρίας Τηλεπικοινωνιών, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων. Θέση που κατέχω μέχρι και σήμερα.

Η διάθεση για περισσότερη εξειδίκευση έφερε στον δρόμο μου το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το “Digital Marketing,Communications and Team working”, που μου άνοιξε και άλλους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Παρατηρώντας την πόλη μου, κατάλαβα ότι χωρίς να το αντιληφθούμε είχαμε περιέλθει σε μια δίνη εσωστρέφειας. Τα ‘πρέπει’ και οι ανάγκες τις εποχής γέννησαν μια νέα ιδέα που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ και να γνωρίσω τους τοπικούς άρχοντες της τελευταίες τετραετίας. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας των πόλεων Πάτρας-Chengdu.

Τα ασφαλή συμπεράσματα που αποκόμισα από αυτή την συνεργασία με οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθώ, με μεγάλη ικανοποίηση, την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον κύριο Γρηγόρης Αλεξόπουλος και να συμμετέχω στον συνδυασμό ‘Πρωτεύουσα ξανά´ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Η Πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους διορατικούς με γνώσεις, δεξιότητες και ανοικτούς ορίζοντες που θα την φέρουν κοντά στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και θα την μεταμορφώσουν σε Πρωτεύουσα ξανά. Ήταν και είναι γεωγραφικά, η πύλη της χώρας μας προς τη Δύση και πρέπει αυτό να μετατραπεί σε κέρδος προς όφελος των συμπολιτών μάς. Οι προκλήσεις των επόμενων ετών για την περιοχή μας θα είναι κοσμογονικές και μόνο οι άνθρωποι με τις προαναφερόμενες αρετές μπορούν να ανταπεξέλθουν επιτυχημένα στο έργο αυτό.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις