Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πως η 28χρονη Lady Κίτι Σπένσερ έγινε διάσημη σε μια νύχτα!

Πως η 28χρονη Lady Κίτι Σπένσερ έγινε δι...

Η γόνος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες το 2017

Η 28χρονη Lady Κίτι Σπένσερ είναι κόρη του αδελφού της Νταϊάνα, κόμη Τσαρλς Σπένσερ και έγινε σταρ του instagram μέσα σε μια νύχτα, μετά την κομψή εμφάνιση της στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Η Κίτι Σπένσερ όπως δήλωσε στη συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar «οι followers μου στο instagram από 17.000 έγιναν μισό εκατομμύριο μέσα σε μια νύχτα. Όταν ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί νόμιζα ότι το τηλέφωνο μου ανήκει σε κάποιαν άλλη. Βλέποντας ότι το κινητό κινδυνεύει να σβήσει από μπαταρία αναγκάστηκα να κλείσω τις ειδοποιήσεις»

Τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο, έπεσαν επάνω της στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν, καθώς αμέσως μετά, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, έγινε εκπρόσωπος του οίκου κοσμημάτων Bulgari ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και μεταξύ άλλων συμμετείχε στη μεγάλη επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στη μνήμη του σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε.

Πάντως, η Κίτι δηλώνει ότι, παρά τα νέα δεδομένα δεν θέλει να μοιράζεται λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής στα social media. Επίσης, έχει μια γάτα που τη λατρεύει, την Baby D και ζει ακόμη με την μητέρα της, Βικτόρια.

View this post on Instagram

????

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Feb 2, 2019 at 7:37am PST

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight