Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος υποψήφιος με τον ...

Είναι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Π.Γ.Ν.Π)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων με τον συνδυασμό του Γρηγόρη ΑΛεξόπουλου κατέρχεται ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

"Η απόφαση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του με συγκίνησε βαθιά. Άλλωστε είχα δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι είμαι στο πλάι του, όποια απόφαση και να πάρει σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Έτσι ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!».

Με το Γρηγόρη Αλεξόπουλο μας συνδέουν, μια παιδική φιλία, η αγάπη για το ποδόσφαιρο μια και είμαστε συμπαίκτες στην ομάδα « Δάφνη Πατρών», τα κοινά σχολικά χρόνια και φυσικά τα αγαπημένα Ζαρουχλέικα όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί. Σήμερα είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Τα τελευταία 25 χρόνια, ζω στην Παραλία Πατρών με την οικογένειά μου, όπου συμμετάσχω στα κοινά και έχω ενεργό δράση. 

Είμαι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Π.Γ.Ν.Π) και είμαι μέλος και ταμίας του Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Αχαΐας. Είμαι εκλεγμένος από το 1999 έως και σήμερα ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ρίου. ‘Έχω διατελέσει από το 2015 έως το 2018 Γενικός Σύμβουλος Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Ως υγειονομικός στο Π.Γ.Ν.Π. στοχεύω στην αναβάθμιση της συνεργασίας του Νοσοκομείου Ρίου με το Δήμο ο οποίος είναι συναρμόδιος για τη λειτουργία του. 

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι διορατικός έχει μεγάλη εμπειρία στα κοινά και όραμα για την πόλη που ζούμε και αγαπάμε. Είναι ικανότατος, θέτει στόχους και πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει τη μίζερη καθημερινότητα και την εσωστρέφεια που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια την πόλη μας. Σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του, θα εργαστώ για την απαγκίστρωση της Πάτρας από τις κομματικές αγκυλώσεις για να κάνουμε την πόλη μας σύγχρονη, φιλική στους κατοίκους της και φιλόξενη στους επισκέπτες της. 

Οραματίζομαι την Πάτρα μας «Πρωτεύουσα ξανά!» στις καρδιές μας!!!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις