Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέντε χρόνια με αναστολή για το θάνατο του Θανάση Μυλωνά- Δύο χρόνια μετά το τροχαίο που συγκλόνισε την Πάτρα

Πέντε χρόνια με αναστολή για το θάνατο τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η απόφαση του δικαστηρίου

Έγινε σήμερα στο Τριμελές Πρωτοδικείο της Πάτρας η δίκη για τον θάνατο του 18χρονου Θανάση Μυλωνά που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν δύο χρόνια.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής Θανάσης Μυλωνάς, είχε σοβαρά τραύματα σε σπλήνα και πνεύμονες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε

 

Το δικαστήριο αποφάσισε για τον οδηγό που συγκρούστηκε με τον 18χρονο, πέντε χρόνια με  αναστολή, ένα χρόνο αφαίρεση άδειας και αφαίρεση διπλώματος για έξι μήνες.

Στην δικαστική αίθουσα βρίσκονταν συντετριμένα τα μέλη της οικογένειας του που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Η απόφαση του δικαστηρίου μόνο ικανοποίηση δεν τους "χάρισε", καθώς όπως αναφέρουν ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ εκείνοι δεν θα ξαναδούν ποτέ τον "αγγελό τους".

"Δεν ήταν αμέλεια. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε στο δρομο για να σκοτώσει" ανέφερε η θεία του μιλώντας για τον άνθρωπο που οδήγησε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του παιδιού τους.

Το τροχαίο που συγκλόνισε την Πάτρα, πριν δύο χρόνια

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας, στην Πάτρα, έξω σχεδόν από το ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής Θανάσης Μυλωνάς, είχε σοβαρά τραύματα σε σπλήνα και πνεύμονες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε.

Η είδηση του θανάτου του νέου είχε σοκάρει την πόλη και τη συνοικία της Εγλυκάδας στην οποία διέμενε με την οικογένειά του.

Πέρασαν δύο χρόνια χωρίς τον Θανασάκη * Περιμένοντας τη δικαίωση

Ο νεαρός εργαζόταν στη ΔΕΥΑΠ μέσω πρακτικής άσκησης ενώ είχε ασχοληθεί και με τον στίβο, στο Σωματείο του Πέλοπα, αλλά και με την πυγμαχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις