Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός ο γνωστός Πατρινός Κώστας Σκαρτσάρης – Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στη Θέα

Νεκρός ο γνωστός Πατρινός Κώστας Σκαρτσά...

Είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση

Τραγικό τέλος βρήκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θέα της Πάτρας, ο 58χρονος Κώστας Σκαρτσάρης, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και τον καταπλάκωσε. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία, μιας και ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από την έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση του.

Ο άτυχος άνδρας, ήταν πατέρας δυο παιδιών και είχε βγει στη σύνταξη από το νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" στην Πάτρα, όπου εργαζόταν, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ο Κώστας Σκαρτσάρης, είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, ενώ είχε διατελέσει και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ.

Τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Σκαρτσάρη, εξέφρασε μιλώντας στο thebest.gr, ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα» Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε, σε χωράφι, στο ύψος του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής της περιοχής.

Αμέσως, μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε με τρία οχήματα και δέκα άνδρες για τον απεγκλωβισμό του ατόμου.

Ωστόσο, ήταν ήδη αργά, καθώς ο αγρότης είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, για τον απεγκλωβισμό του άνδρα, οι πυροσβέστες επιχειρούσαν για περίπου μισή ώρα.

Ο Κώστας Σκαρτσάρης, διακομίστηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις