Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέθανε και τρίτος ασθενής στη Ζάκυνθο που περίμενε να νοσηλευτεί σε Εντατική

Πέθανε και τρίτος ασθενής στη Ζάκυνθο πο...

Πρόκειται για 67χρονη γυναίκα

Μια 67χρονη γυναίκα ασθενής που νοσηλευόταν με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο Ζακύνθου είναι ο τρίτος ασθενής από το νοσοκομείο του νησιού, που απεβίωσε τις τελευταίες μέρες περιμένοντας για ένα κρεβάτι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Υπενθυμίζεται πως προχθές, την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ζακύνθου, άφησε ο ασθενής, που επίσης δεν έβρισκε κρεβάτι σε ΜΕΘ σε ολόκληρη τη χώρα.

Επίσης, κατέληξε και ένας ακόμα ασθενής, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στην Παθολογική κλινική Ζακύνθου αλλά τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου.

Σύμφωνα με το imerazante.gr τα περιστατικά των τελευταίων ημερών τα οποία παρέμειναν εγκλωβισμένα στο Νοσοκομείο του νησιού λόγω της έλλειψης κρεβατιών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε όλη την χώρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει υπερβάλλοντας εαυτό στην κυριολεξία ο Εντατικολόγος Γεράσιμος Αγαλιώτης. Τα διασωλήνωσε και φρόντισε, όχι σε ΜΕΘ αλλά σε θάλαμο παθολογικής κλινικής, μη φεύγοντας στιγμή από τους ασθενείς επιχειρώντας να τα σταθεροποιήσει και να τα καταστήσει ικανά να διακομισθουν από αέρως ή δια θαλάσσης.

Δυστυχώς ολοένα πιο άμεση και επιτακτική γίνεται η ανάγκη λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νησί μετά και την τραγική κατάληξη την οποία είχαν τα δυο από τα τρία περιστατικά που τις τελευταίες ημέρες εισήχθησαν στο νοσοκομείο, επιβεβαιώνοντας το προχθεσινό πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας μας στο οποίο αναφέραμε για το θάνατό τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις