Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Σαρώνει" η Αριάνα Γκράντε με το "Thank U Next" - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Σαρώνει" η Αριάνα Γκράντε με ...

Η "Ari" σε λίγο παραπάνω από τρεις ημέρες μόνο κατάφερε να εκθρονίσει τον Νοτιοκορεάτη Psy

Το νέο βίντεο της αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε "Thank U Next" έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ από τη στιγμή που αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Διαδίκτυο και έγινε το βίντεο που είχε περισσότερα από 100 εκατομμύρια προβολές μέσα στο μικρότερο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε σήμερα η πλατφόρμα.

Η "Ari" όπως είναι το υποκοριστικό της, μέσα σε λίγο παραπάνω από τρεις ημέρες μόνο κατάφερε να περάσει το όριο αυτό και να εκθρονίσει τον Νοτιοκορεάτη Psy, ο οποίος χρειάστηκε μερικές ώρες περισσότερο ώστε η επιτυχία του "Gentleman" να υπερβεί τα 100 εκατομμύρια προβολές το 2013.

Η 25χρονη τραγουδίστρια φρόντισε να εκτοξεύσει στα ύψη την ανυπομονησία του κοινού για το νέο της βίντεο τις τελευταίες εβδομάδες, αναρτώντας το βιντεοκλίπ του τραγουδιού σχεδόν ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του νέου της σινγκλ στις 5 Νοεμβρίου από τη Republic Records/Universal Music Group.

Η Γκράντε χρησιμοποίησε τεχνικές που χρησιμοποιούνται στον κινηματογράφο, πριν αναρτήσει το βίντεό της την Παρασκευή.

Το "Thank U Next" κατέρριψε επίσης ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό προβολών μέσα σε 24 ώρες, μετά την ανάρτηση του βίντεο στο YouTube με 55,4 εκατομμύρια προβολές, υπερισχύοντας κατά πολύ των 45,9 εκατ. προβολών που είχε το τραγούδι "IDOL" του κορεατικού ποπ συγκροτήματος BTS, τον περασμένο Αύγουστο.

Το βίντεο διανθίζεται με αναφορές στην ιστορία της Γκράντε αλλά και σε τέσσερις δημοφιλείς ταινίες των αρχών της δεκαετίας του 2000.

Στο τραγούδι, η νεαρή καλλιτέχνης αναφέρεται σε παλιούς της έρωτες και ευχαριστεί τους "πρώην" της για όσα της έδωσε η σχέση μαζί τους, αναφέροντας κυρίως τους ράπερ Μπιγκ Σον και Μακ Μίλερ, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight