Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πήγαμε στο μουσείο επιστημών και τεχνολογίας της Πάτρας, βγάλαμε... selfie και γνωρίσαμε τα ξεχωριστά εκθέματα και την κληρονομιά του...

Πήγαμε στο μουσείο επιστημών και τεχνολο...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Βόλτα σε ένα ξεχωριστό χώρο της πανεπιστημιούπολης Πατρών

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας που άνοιξε τις πόρτες του και κάλεσε το κοινό όλων των ηλικιών να πάρει μέρος στη Selfie Day και να διαγωνιστεί.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ακαδημαϊκής  Κληρονομιάς, κι έγινε με στόχο να έρθει το Μουσείο πιο κοντά στην κοινωνία, προχωρώντας σύμφωνα με τις  απαιτήσεις της εποχής.

Επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν  ο Διαγωνισμός Selfie, ο οποίος αφορά τα δύο δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, το Instagram και το Facebook.

Κάποιος από τους διαγωνιζόμενους που επισκέφθηκαν το Μουσείο και αφού τράβηξε μια ευφάνταστη φωτογραφία, θα να τη δει σε λίγο καιρό να γίνεται η επόμενη εικόνα του Μουσείου!

Με την ευκαιρία της χθεσινής εκδήλωσης βρεθήκαμε στη πανεπιστημιούπολη, φωτογραφηθήκαμε, φωτογραφήσαμε και γνωρίσαμε μερικά από τα ξεχωριστά εκθέματά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight