Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Αυθεντική Burger απόλαυση για όλα τα γούστα, στο Opera Burger!

Αυθεντική Burger απόλαυση για όλα τα γού...

Το αγαπημένο στέκι στα Ψηλαλώνια

Μας κάνει παρέα εδώ και 2 χρόνια προσφέροντας αυθεντικά αμερικανικά burgers, σε ποικιλία γεύσεων και συνδυασμών.

Δεν έχει αναδειχθεί τυχαία ως το αγαπημένο burgerάδικο της πόλης, αφού τα burgers του διαθέτουν μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά αλλά και αφράτα ψωμάκια του διατίθενται σε 5 διαφορετικές εκδοχές: Classic, Chili Brioche, Black Brioche, Corn Brioche και Brioche XL.

Στο Opera Burger η παραγγελία είναι δύσκολη υπόθεση, αφού οι επιλογές είναι πολλές! Όχι πέντε, ούτε δέκα.. αλλά ανάμεσα σε 24 διαφορετικά burgers βρίσκεστε αντιμέτωποι κάθε φορά που κάνετε την παραγγελία σας.

Εμείς θα κατηγοριοποιήσουμε τις επιλογές σας για να κάνουμε τη δουλειά σας πιο εύκολη.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΟΎΣ ΤΎΠΟΥΣ:

Ξέρω είσαι από αυτούς που αγαπάς το παραδοσιακό, δεν “χαλάς” εύκολα την απλότητα της γεύσης ενός burger, τότε ξεκάθαρα πρεπει να διαλέξεις ένα από τα Classic burgers: cheeseburger, bacon burger, Philadelphia ή BBQ burger.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ GOURMET ΤΥΠΟΥΣ:

Είσαι από αυτούς που θα ‘θέλες να βρίσκεσαι σε κάποιο ιδιαίτερο εστιατόριο, με μοριακή κουζίνα παραγγέλνοντας αφρώδη μπριζόλα. Αλλά επειδή η παρέα σου δεν σε ακολουθεί σε αυτές τις ιδέες και τελικά κατέληξες μέσα μαζί τους να παραγγέλνεις burgers. Τι θα μπορούσε να ταιριάξει σε μια τέτοια προσωπικότητα; Επέλεξε ανάμεσα στο Imperial Burger, Animal ή Jack Daniel’s Burger.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ:

Εσύ ναι μεν αγαπάς το κλασικό αλλά δεν αντέχεις όλο τα ίδια και τα ίδια. Απο την πρέπει να κάνεις τη διαφορά για να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε όλους στη παρέα, δείχνοντας πόσο κόσμογυρισμενος είσαι και πόσα διαφορετικά είδη burger γνωρίζεις . Τότε ξεκάθαρα για εσένα ή επιλογή σου βρίσκεται ανάμεσα στα Special Burgers: Manhattan XL burger, Texas Burger ή Hot Burger (αρκεί να αντέχεις!)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ VEGAN ΦΊΛΟΥΣ

Είσαι vegeterian ή vegan και μέχρι πρότινος όταν η παρέα παράγγελνε εσύ έψαχνες τι έχεις να φτιάξεις για να φας και εσύ μαζί τους; Ορίστε τώρα έχεις την επιλογή σου, επιλέγεις ανάμεσα σε ένα Veg ή ένα Gold Burger με μπιφτέκια λαχανικών.

Μπορεί με άλλους τύπους να γελάς, άλλοι να σου τη σπάνε, αλλά μεταξύ μας κάποιος από αυτούς είσαι και εσύ!

Opera Burger

Υψηλών Αλωνίων κ’ Σισσίνης

Τ: 2610 332 242

Opera Burger Facebook

Site: Opera Burger

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life