Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραδόθηκαν οι εγκαταστάσεις του Λιμεναρχείου για τη ρύθμιση της ναυσιπλοΐας στο Ρίο-Αντίρριο

Παραδόθηκαν οι εγκαταστάσεις του Λιμεναρ...

Τελετή παράδοσης - παραλαβής

Σε σεμνή τελετή με παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη Πατρών κ. Δρόσου Ρεΐζη και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Παναγιώτη Παπανικόλα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη «παράδοση – παραλαβή»  του έργου συντήρησης-επισκευής των προκατασκευασμένων εγκαταστάσεων του Λιμεναρχείου – Υπόκεντρο RTS (Regional Traffic Service) Αντιρρίου που ρυθμίζει τη θαλάσσια ναυσιπλοΐα -κυκλοφορία του στενού Ρίου- Αντιρρίου.

Τη μελέτη, επίβλεψη, υλοποίηση, καθώς και το συνολικό κόστος του έργου, ανέλαβε εξ ολοκλήρου η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Συγκεκριμένα, τα έργα που εκτελέστηκαν ήταν τα εξής:

•          Συντήρηση προκατασκευασμένου οικίσκου ισογείου

•          Συντήρηση εξωτερικού μεταλλικού πλαισίου στήριξης οικίσκου Α’ ορόφου

•          Αντικατάσταση προκατασκευασμένου οικίσκου  Α’ ορόφου μετά του εξοπλισμού του

Μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών κ. Δρόσος Ρεΐζης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Π. Παπανικόλα και ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική χορηγία δηλώνοντας, ότι με αυτό τον τρόπο  η ΓΈΦΥΡΑ Α.Ε στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας συνέβαλε στην εύρυθμη λειτουργία του Υποκέντρου RTS/Αντιρρίου το οποίο έχει ως έργο τη διασφάλιση της ναυσιπλοΐας στη θαλάσσια περιοχή της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου. Με τη σειρά του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. πήρε τον λόγο αναφέροντας ότι ο σταθμός RTS του Αντιρρίου είναι απολύτως απαραίτητος για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας στο στενό, αλλά και για τη Γέφυρα, της οποίας η εύρυθμη λειτουργία δεν εξαρτάται μόνο από το δικό της προσωπικό, αλλά και από υπηρεσίες όπως το λιμενικό, η τροχαία, η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Σήμερα συνεχίζεται μία παράδοση που ξεκίνησε κατά τα χρόνια της κατασκευής της Γέφυρας. Η εμπειρία δείχνει ότι είναι κάποιες φορές απαραίτητο να υπερβαίνουμε τις απολύτως τυπικές μας υποχρεώσεις, ενισχύοντας το έργο των Yπηρεσιών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, ούτως ώστε να είναι από κοινού χρήσιμοι για τους πολίτες και την ασφάλειά τους.  Αξίζει να σημειωθεί πως ο αναβαθμισμένος σταθμός RTS/ Αντιρρίου από κοινού με τον πυροσβεστικό σταθμό της Γέφυρας, που επίσης μελετήθηκε, υλοποιήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αποτελούν δύο σύγχρονες υποδομές οι οποίες διασφαλίζουν άριστες συνθήκες εργασίας των στελεχών τόσο του Λιμενικού όσο και του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν στο Αντίρριο.

Εκ μέρους των Λιμενικών Αρχών πέραν του Κεντρικού Λιμενάρχη Πάτρας Πλοιάρχου Λ.Σ Ρεϊζη Δρόσου, παρευρέθησαν ο Πλοίαρχος Λ.Σ Κυριακούλοπουλος Δημήτριος πρώην Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας, ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ Ματούλας  Νικόλαος από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ο Διοικητής του Υποκέντρου Πλωτάρχης Λ.Σ Φουσέκης Ιωάννης με το σύνολο των στελεχών του RTS/Αντιρρίου,  ο Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ Βιδάλης Οδυσσέας από το VTS / Πάτρας, καθώς και ο Σημαιοφόρος Λ.Σ Λίμπας Θεόδωρος από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ρίου.

Πέραν του κ. Παπανικόλα, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Άρη Σταθόπουλο – Βλάμη, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης Γιάννη Φρέρη και τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου συντήρησης του RTS κ. Θανάση Παπαδόπουλο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις