Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Ρώρος στο thebest.gr: Στόχος μας ένας ανοικτός, δημοκρατικός συνδυασμός για την Πάτρα

Γιώργος Ρώρος στο thebest.gr: Στόχος μας...
Χριστακόπουλος Θάνος

Ετοιμάζεται για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Τις οριστικές αποφάσεις των παρατάξεων ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και Αγωνιζόμενοι Πολίτες του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, περιμένει ο Γιώργος Ρώρος ο οποίος ουσιαστικά πήρε χθες το πράσινο «φως» από τον ΣΥΡΙΖΑ να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. Αν οι δύο παρατάξεις εκφράσουν θετική άποψη προς το πρόσωπο του και δηλώσουν ότι τάσσονται στο πλευρό του στηρίζοντας την προσπάθειά του τότε θα προβεί και σ’ επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ίδιος μιλώντας σήμερα στο thebest.gr ξεκαθαρίζει ότι οι όποιοι ενδοιασμοί ενδεχομένως είχε διαλύθηκαν χθες οπότε και υπήρξε σαφής συμφωνία για ένα ψηφοδέλτιο ανοικτό στην κοινωνία, διευρυμένο και πάντα με σεβασμό στην ιστορία των παρατάξεων και των ανθρώπων που θα συμπράξουν.

«Οι εξελίξεις ήταν θετικές. Αφήσαμε τις όποιες επιφυλάξεις πίσω μας και κάναμε ένα βήμα παρά πέρα. Θέλουμε να είναι δίπλα μας η ΡΑΠ και οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες και μαζί και με άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για κάτι καινούργιο στην πόλη, να εκφραστούμε μέσα από έναν νέο συνδυασμό», δηλώνει ο κ. Ρώρος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας έχει ξεκινήσει συζητήσεις κι επαφές με πρόσωπα με έργο και παρουσία στην τοπική κοινωνία οι επιθυμούν να εμπλακούν ενεργά. Ανθρώπους προοδευτικούς που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο, όχι όμως κατ’ ανάγκη πολιτικά ή κομματικά στελέχη. Βρίσκεται δε σε εξέλιξη συλλογή υπογραφών οι οποίες και αναμένεται να δημοσιοποιηθούν όταν θα υπάρξουν και οι οριστικές δημοκρατικές αποφάσεις των δύο προαναφερθέντων παρατάξεων.

Στο «στρατόπεδο» του κ. Ρώρου υπάρχει αισιοδοξία ότι εντός τα ερχόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να προβούν σε συγκριμένες ανακοινώσεις. Όσον αφορά στις γέφυρες επικοινωνίας που υπήρχαν και με άλλες παρατάξεις όπως για παράδειγμα ο πρώην συνδυασμός Δημαρά «Τώρα για την Πάτρα» ο κ. Ρώρος επισημαίνει ότι οι επαφές και η προσέγγιση ξεκινά από το σημείο μηδέν.

«Σεβόμαστε την ιστορία και τους αγώνες των παρατάξεων. Θέλουμε και επιζητούμε την σύνθεση των απόψεων. Μιλάμε με όλους, με συγκεκριμένους όρους και σε ένα πλαίσιο αρχών και θέσεων. Στόχος μας είναι η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός κι όχι η αφαίρεση και η διαίρεση», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ρώρος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις