Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινός δώρισε στο ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο αξίας τουλάχιστον 49.000 ευρώ, στη μνήμη του παιδιού του! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πατρινός δώρισε στο ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο αξί...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Έκανε τον πόνο της απώλειας... προσφορά

Ενας απλός πολίτης, ο Παναγιώτης Γραμματσούλιας, έκανε τον πόνο της απώλειας του παιδιού του αγάπη και προσφορά για άλλους ασθενείς. Αποφάσισε, με τη στήριξη και της συζύγου του, να κάνει δωρεά ενός ασθενοφόρου το οποίο αναμένει σταθμευμένο στο ΕΚΑΒ της Πάτρας.

Η προσπάθεια του κου Γραμματσούλια αρχικά προσέκρουσε στη γραφειοκρατία ωστόσο με επιμονή και υπομονή κατάφερε να υπερνικήσει τα εμπόδια και το ασθενοφόρο να είναι πλέον πανέτοιμο να υπηρετήσει το σκοπό του. Ο συνδικαλιστής εργαζόμενος του ΕΚΑΒ της Πάτρας Γιάννης Θεοδωρόπουλος μίλησε στο thebest.gr με τα καλύτερα λόγια για τον πατρινό που έκανε πράξη την υπόσχεση προς το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κο Θεοδωρόπουλο, ο κ. Γραμματσούλιας διέθεσε από τα μέτρια οικονομικά του, χρήματα για την αγορά του ασθενοφόρου. Το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είναι από τα πλέον άρτια εξοπλισμένα οχήματα του διαθέσιμου στόλου του ΕΚΑΒ.

Το όχημα αναμένεται να βγει στον δρόμο την ερχόμενη Δευτέρα. Η εξέλιξη αυτή έτυχε μιας μικρής γιορτής την οποία διοργάνωσε η διευθύντρια του 3ου Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Βασιλική Καφαντάρη μαζί με το προσωπικό, ώστε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο δωρητή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις