Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου το opening του Steak Bar στο Royal

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου το opening του S...

Νέο ξεκίνημα για το πρώτο steak house της πόλης

Το πρώτο steak house της πόλης ανοίγει και πάλι τις πύλες του στο ιστορικό κτήριο του Παλαιού Πτωχοκομείου, στην Ακτή Δυμαίων 53 και σας προσκαλεί σ’ ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι!

Η ανανεωμένη ομάδα του Steak bar έχει ετοιμάσει με πολύ μεράκι και διάθεση... χορταστική το menu, θέλοντας φέτος να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των εκλεκτών κρεάτων.

Rib eye Black Angus, Picanha, T-Bone Steak… τεμαχίζονται μπροστά σας και συνεχίζουν να ψήνονται στο τραπέζι σας, για όσο εσείς επιθυμείτε, σε ειδικές πλάκες από μαντέμι.

Δοκιμάστε μοσχαρίσιο carpaccio, φιλέτο από μαύρο κοτόπουλο, ή αφεθείτε στη σιγουριά του «κλασσικού» επιλέγοντας ένα σνίτσελ, ή ένα χοιρινό κότσι. Κι αν η όρεξή σας τραβάει ζυμαρικό, φέτος έχουμε φροντίσει και γι’ αυτό!

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός “steak house” και “bar” για την ιδανική βραδινή έξοδο τη χειμερινή περίοδο που μόλις ξεκίνησε: με την γνωστή ποικιλία cocktails και ποτών, τα συνοδευτικά πλατώ τυριών και αλλαντικών, που κόβονται εκείνη την ώρα και φυσικά το all time classic Mix Grill!

Αν πάλι θέλετε απλά να να πιείτε το ποτό, το κρασί ή ένα ποτήρι μπύρα στη μαρμάρινη μπάρα, θα το απολαύσετε με μουσικές προσεκτικά επιλεγμένες!

Τα βράδια του Σαββάτου η μουσική σκηνή ζωντανεύει... πρώτη προσκεκλημένη, η Αλεξάνδρα Κόνιακ, στις 13 & 20 Οκτωβρίου.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ...

To Steak bar ξεκινά την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου το βράδυ και σας περιμένει στη φιλόξενη σάλα του καθημερινά από Τετάρτη έως Σάββατο και από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και το μεσημέρι (με ειδικό μενού και δωρεάν απασχόληση για τα παιδιά)!

 

Steak bar στο Royal Τheater

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Πληροφορίες - Κρατήσεις : 2610 310120

www.royaltheater.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life