Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι εργαζόμενοι του Tele - Time συναντιούνται ξανά!'Ενα τηλεοπτικό reunion

Οι εργαζόμενοι του Tele - Time συναντιού...

Στις 12 Οκτωβρίου

Η πρόθεση υπήρχε από καιρό. Και ήρθε η στιγμή να μπει το νερό στο αυλάκι και αυτό το τηλεοπτικό reunion επιτέλους να πραγματοποιηθεί. Όλοι όσοι εργάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας Τele -Time, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία, δίνουν ραντεβού για μια νέα συνάντηση, χρόνια μετά, στις 12 Οκτωβρίου.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Μαρία Σιορώκου, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 8.30 το βράδυ θα συναντηθούμε όλοι εμείς που εργαστήκαμε στο Τele Time ή συνεργαστήκαμε με το κανάλι!!!


Στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Καραϊσκάκη 116 (εκεί όπου λειτούργησε ο μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός της Πάτρας) σας περιμένουμε όλους : δημοσιογράφους, ανταποκριτές, εικονολήπτες, τεχνικούς, διοικητικούς, Διοίκηση, κλπ.

Το Tele Time υπήρξε ιδιωτικός περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός που εξέπεμπε στη Δυτική Πελοπόννησο, στη Νότια Στερεά Ελλάδα και στα Νότια Επτάνησα, και έδρευε στην Πάτρα. Ιδρύθηκε και ξεκίνησε να εκπέμπει στα μέσα του 1992 και έκλεισε οριστικά το 2013. Ήταν ένας από τους σημαντικούς περιφερειακούς σταθμούς της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις