Του Γεωργίου Σιγαλού
Σκεφτόμουν επί πολλές ημέρες να μην καταθέσω την αλήθεια ως αφορά τα Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών που γίνονται από το Δήμο Πατρέων.
Αυτό γιατί όσοι είμαστε Πατρινοί ξέρουμε την Αλήθεια. Αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρκεί σε προπαγανδιστές που ζουν και έξω από την Πάτρα.
Έτσι λοιπόν, ήρθαν στην αντίληψη μου δημοσιεύματα και αναρτήσεις, εφημερίδων και ιστοσελίδων εκτός της πόλης μας που εκθειάζουν την «φοβερή» πρωτοπορία των Δωρεάν μαθημάτων Ξένων Γλωσσών και εκθειάζουν το μεγάλο αυτό «κατόρθωμα».
Για να τελειώνουμε λοιπόν, ας θυμίσουμε σε όσους ξέχασαν: Αυτή η πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει εδώ και οχτώ (8) χρόνια, επί Δημαρχίας Φούρα (αρμόδιος Αντιδήμαρχος ο αείμνηστος Άμπετ Χασμάν) και συνεχίσθηκε επί Δημαρχίας Δημαρά (αρμόδιος Αντιδήμαρχος ο Μασσαρας). Δεν είναι πρωτοβουλία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που αρέσκεται να καπηλεύεται τα πάντα, αλλά ανθρώπων που έβαλαν πλάτη, ήρθαν σε επαφή με τον Σύλλογο Ξένων Γλωσσών και επέτυχαν τα δωρεάν μαθήματα, σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών.
Ας τιμούμε αυτούς που δούλεψαν για να πετύχει αυτό το πρόγραμμα και ας είναι πιο ταπεινοί αυτοί που το διαχειρίζονται σήμερα.
*Ο Γεώργιος Π. Σιγαλός είναι Δημ. Σύμβουλος της Παράταξης «Τώρα για την Πάτρα»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr
* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.









