Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έντονο ενδιαφέρον για την «17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας» - Ξεκινά αύριο

Έντονο ενδιαφέρον για την «17η Αγροτική ...

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων εμπεριέχονται στη «17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας»  που διοργανώνει ο Δήμος Ερυμάνθου και ανοίγει της πύλες της, την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2018. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον συμμετοχής επιχειρήσεων εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων και εταιρειών παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από τη Δυτική Ελλάδα.

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης με τίτλο «Αχαϊκό Τραπέζι», η οποία αν μη τι άλλο, θα αφήσει την καλύτερη επίγευση.

Ο καταξιωμένος Αχαιός σεφ Γιώργος Κολυρόπουλος, γνωστός από την παρουσία του σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής και βραβευμένος («Κάτι ψήνεται» & «Blindtaste» του Δημ. Σκαρμούτσου) με συμμετοχές σε μαγειρικά events και επώνυμα καταστήματα εστίασης, εμπνευσμένος από το γραφικό παραδοσιακό οικισμό της Χαλανδρίτσας, θα δημιουργήσει νοστιμιές και πιάτα αποκλειστικά από τα Αχαϊκά προϊόντα, μαγειρεύοντας στο χώρο εκδηλώσεων παρουσία των επισκεπτών, αναδεικνύοντάς τα με τον καλύτερο τρόπο, τα οποία πέρα από την παράδοση που έχουν πίσω τους που είναι συνυφασμένη με τις αξίες και τα ήθη της περιοχής, διαθέτουν τη δυναμική για να αποτελούν βασικά στοιχεία της υψηλής γαστρονομικής τέχνης.

Η δράση θα βιντεοσκοπηθεί και θα την απολαύσουμε τηλεοπτικά και διαδικτυακά, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αρώματα και τις γεύσεις και να μοιραστούν τα μυστικά και τη συνταγή του σεφ.

Αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν οι Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις που αποδίδονται από το Δήμο Ερυμάνθου στους αριστούχους μαθητές των σχολείων της περιοχής του και στους αποφοίτους των Λυκείων της περιοχής που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και φορέων που παρουσιάζουν ανιδιοτελώς αξιόλογη και σημαντική παρουσία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τμήματα Τριταίας και του Δήμου της Πάτρας.

Τέλος υπενθυμίζουμε η Έκθεση είναι ανοικτή από Πέμπτη 6 έως και Κυριακή 9/9 από 18:30 έως 23:30, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7/9 και ώρα 20:30.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις