Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλέβει τις εντυπώσεις στο Greece’s Next Top Model

Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλέβει τις...

Από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει....

Το Greece's Next Top Model κάνει Πρεμιέρα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star Channel. Το τηλεπαιχνίδι αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μέσα από σκληρή εκπαίδευση, ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς και επαγγελματική αξιολόγηση από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας, τα 20 κορίτσια της τελικής φάσης θα έρθουν αντιμέτωπα με την αθέατη πραγματικότητα του modelling.

Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται οι: Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τέσσερα σπουδαία ονόματα της μόδας, καθεμία και καθένας, με τη δική του εντυπωσιακή διαδρομή.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο «Μέντορας». Τα καθήκοντά του  έχει αναλάβει η Έλενα Χριστοπούλου. Πρόκειται για ένα άτομο «κλειδί», το οποίο θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα κορίτσια, συμβάλλοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην εξέλιξή τους. Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) μπορεί να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight