Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Αυτό είναι το νέο Galaxy Watch - Τι μας άρεσε και τι όχι

Αυτό είναι το νέο Galaxy Watch - Τι μας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Ενα ακόμη "καλούδι" έρχεται να προστεθεί στον κόσμο των wearables. Η Samsung Electronics παρουσίασε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη το νέο Samsung Galaxy Watch.

Με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, συνδεσιμότητα LTE, δυνατότητες ευεξίας και διασυνδεσιμότητα στο οικοσύστημα της Samsung το νέο έξυπνο ρολόι έρχεται ως απάντηση στο Apple Watch του ανταγωνισμού. Τι περισσότερο έχει ωστόσο από τον προκάτοχό του gear s3;

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν το νέο wearable της Samsung έχει νέες δυνατότητας παρακολούθησης άγχους και ύπνου ενώ προσφέρει παράλληλα και μια συλλογή πιο δυναμικών στυλ, συμπεριλαμβανομένων τριών νέων καντράν ρολογιών σε αποχρώσεις Silver, Midnight Black και Rose Gold, συνοδευόμενα από λουράκια, με εξατομικευμένες για κάθε χρήστη αποχρώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή και τη χρήση: Galaxy Watch 46mm (80+ ώρες με τυπική χρήση, μέχρι 168 ώρες με ήπια χρήση) και Galaxy Watch 42mm (45+ ώρες με τυπική χρήση, έως και 120 ώρες με ήπια χρήση). Ο ακριβής χρόνος ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη σύνδεση δικτύου, τα εξαρτήματα, τις ρυθμίσεις, την ισχύ του σήματος, τον θόρυβο και πολλά άλλα στοιχεία.

Ταυτόχρονα το Galaxy Watch έχει σχεδιαστεί για να συμβάλλει στην επίτευξη κι άλλων στόχων υγείας και φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανόμενης της άθλησης. Περιλαμβάνει 21 νέους τύπους άσκησης σε εσωτερικό χώρο, διαθέτοντας συνολικά 39 είδη άθλησης, που επιτρέπουν στους χρήστες να εξατομικεύσουν και να γεμίσουν με ενέργεια την καθημερινότητά τους. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε πως η αδιαβροχοποίησή του έχει βελτιωθεί περισσότερο, επιτρέποντας την κολύμβηση σε βάθος εως 5 ATM.

Θα περιμέναμε βέβαια κάποιες περισσότερες αλλαγές στην εμφάνιση, πέρα από τα κουμπιά και ένα ελαφρό φινίρισμα στο bezel, αλλά φαίνεται πως το samsung watch ηρθε να προσθέσει κυρίως software χαρακτηριστικά και λιγότερα hardware.

με πληροφορίες και από gr.gizchina.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις