Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 40 μέρες χωρίς την Φούλα Παπανδρέου -Αύριο Κυριακή το μνημόσυνο

Πάτρα: 40 μέρες χωρίς την Φούλα Παπανδρέ...

Στον ιερό ναό Παντανάσσης στις 9.30

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από τον αδόκητο θάνατο της 88χρονης συμπολίτισσας Σοφίας (Φούλας) χήρας Ανδρ. Παπανδρέου, την οποία τραυμάτισαν θανάσιμα και λήστεψαν μέσα στο σπίτι της, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας στην Δημ. Γούναρη πλησίον της Καραισκάκη.

Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας και η είδηση ακούστηκε σε όλη τη χώρα. Η κηδεία της Σοφίας Παπανδρέου είχε γίνει σε κλίμα βαθιάς θλίψης την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, στον Ιερό Ναό Παντανάσσης. Στο ναό της Παντάνασσας, όπως είδαμε θα τελεστεί αυτή την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 στις 9.30 το πρωί το 40ήμερο ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της. Η αστυνομία ως γνωστόν κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, συλλαμβάνοντας τον 26χρονο δράστη, ο οποίος την δολοφόνησε μέσα στο διαμέρισμα της, στην οδό Δημ. Γούναρη, αρπάζοντας της και τη χρυσή βέρα της και άλλα χρυσαφικά.

Η εκλιπούσα είχε δύο κόρες, την γνωστή οδοντίατρο Ανδρονίκη σύζυγο Στέφανου Πετσάλη και την συμβολαιογράφο Ευγενία Παπανδρέου, σύζυγο Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Η εγγονή της, Μαρία Πετσάλη είναι παντρεμένη με τον υιό του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, τον δικηγόρο Ηλία Στεφανόπουλο.

Η Φούλα Παπανδρέου είχε τη χαρά εν ζωή να δει τέσσερα εγγόνια αλλά και 4 δισέγγονες.

Η ταφή της Σοφίας (Φούλας) Παπανδρέου έγινε στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις