Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ερντογάν: Κάντε λίρες, το χρυσό κάτω από τα μαξιλάρια σας!

Ερντογάν: Κάντε λίρες, το χρυσό κάτω από...

«Το δολάριο δεν μπορεί να μπλοκάρει το δρόμο μας. Μην ανησυχείτε»

Την ώρα που το μέλλον της οικονομίας της χώρας του παραμένει... δυσοίωνο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάλεσε σήμερα τους πολίτες του να ανταλλάξουν τα ξένα "σκληρά" νομίσματα με τουρκικές λίρες.

«Το δολάριο δεν μπορεί να μπλοκάρει το δρόμο μας. Μην ανησυχείτε», είπε ο Ερντογάν μιλώντας σε οπαδούς του στην πόλη Μπαϊμπούρτ.

«Ωστόσο το λέω ξανά και από εδώ. Εάν υπάρχει κάποιος που έχει δολάρια ή χρυσό κάτω από τα μαξιλάρια του, θα πρέπει να πάει να το ανταλλάξει με λίρες στις τράπεζές μας. Αυτός είναι ένα εθνικός πόλεμος», πρόσθεσε.

«Αυτή θα είναι η απάντηση του λαού μας σε όσους κήρυξαν πόλεμο εναντίον  μας».

Σε ανάλογο κλίμα ήταν και οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Ερντογάν. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Ριζούντα της Μαύρης Θάλασσας αργά χθες το βράδυ ο Τούρκος Πρόεδρος επιχείρησε να καθησυχάσει τους πολίτες λέγοντας ότι υπάρχει μια εκστρατεία εναντίον της Τουρκίας. «Υπάρχουν διάφορες εκστρατείες σε εξέλιξη. Μην δίνετε σημασία», είπε.

«Μην ξεχνάτε, αν έχουν τα δολάριά τους, εμείς έχουμε τον λαό μας, τον Θεό μας. Εργαζόμαστε σκληρά. Δείτε πώς είμαστε πριν από 16 χρόνια και δείτε μας σήμερα», πρόσθεσε.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις