Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στην Ακράτα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη συναυλία του Χρήστου Θ...

Παρουσίασε τραγούδια δικά του αλλά και του Θάνου Μικρούτσικου, του Σ. Μάλαμα, κ.α.

Επιτυχημένα κύλησε η συναυλία που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Αυγούστου 2018 από τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Αιγιαλείας 2018, στο γραφικό πεζόδρομο Γ. Κανελλόπουλου πλησίον της πλατείας της Ακράτας.

Ο γνωστός τραγουδοποιός με τη μοναδική ερμηνευτική του ικανότητα παρουσίασε επιλεγμένα κομμάτια από την δισκογραφική του πορεία καθώς και αγαπημένες επιτυχίες εκλεκτών καλλιτεχνών όπως ο Πατρινός Θάνος Μικρούτσικος, ο Θεσσαλονικιός Σωκράτης Μάλαμας και ο Λαρισαίος Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας με το ξεχωριστό ύφος του Χρήστου Θηβαίου, που καθήλωσε το κοινό που τραγούδησε μαζί του όλα τα γνωστά και διαχρονικά τραγούδια του.

Η αμεσότητα του καλλιτέχνη και η αμφίδρομη επικοινωνία του με το κοινό σφραγίστηκε με την ερμηνεία του αγαπημένου κομματιού «Αγάπη (Πόσο πολύ σ' αγάπησα)», όπου ο Χρήστος Θηβαίος κατέβηκε από τη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον κόσμο που είχε γεμίσει το χώρο, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΔΗΚΕΠΑ.

Την συναυλία προλόγισε η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ακράτας κα Μαρία Καρρά, ο αντιδήμαρχος Αιγείρας – Ακράτας κ. Γεώργιος Γιοβάς και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου.

Η Ακράτα αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό για τις ανοιχτές και δωρεάν συναυλίες για το κοινό, που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Αιγιαλείας από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ενώ τη σκυτάλη παίρνει ο θεσμός Οινοξένεια  από τις 16 έως τις 26 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight