Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγχαρητήρια της Ευσταθίας Γιαννιά στους διαπραγματευτές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος

Συγχαρητήρια της Ευσταθίας Γιαννιά στους...

Για την υπόθεση με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Αγυιά

Αθόρυβοι, αποτελεσματικοί, με υψηλή εξειδίκευση, τα μέλη της ομάδας διαπραγματευτών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος, έφεραν σε πέρας μία ακόμη δύσκολη διαπραγμάτευση που διήρκησε 21 και πλέον ώρες. Ως πρώην μέλος της ομάδας, αλλά και εκπαιδεύτρια διαπραγματευτών μέχρι την αποστρατεία της, η Ευσταθία Γιαννιά, θέλησε να συγχαρεί και δημόσια τους πρώην συναδέλφους για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.

Το πρωί της Δευτέρας η Αντιστράτηγος ε.α. κα Γιαννιά, ως μέλος του Τομέα Προστασίας της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, τον Βοηθό του Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Παπανικολάου και τον Αναπληρωτή του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Διαμαντόπουλο, προκειμένου να τους συγχαρεί, για τον επιτυχή χειρισμό της υπόθεσης οχύρωσης του συμπολίτη μας, που έληξε αίσια, χωρίς να κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή.

Όπως επεσήμανε, οι διαπραγματευτές, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τον αφοπλισμό και την παράδοση του 62χρονου, αλλά και οι ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. με σωστό συντονισμό και σχεδιασμό, παρά την κόπωση, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας μία δύσκολη περίπτωση, κάνοντας εξαιρετικά σπουδαία δουλειά.

«Κάθε ιδιαίτερη πράξη που υπερβαίνει το καλώς εννοούμενο καθήκον πρέπει να αναδεικνύεται και να επαινείται, ειδικά στην εποχή μας που η κοινωνία έχει ανάγκη να πιστεύει στους θεσμούς που συνθέτουν μια σύγχρονη δημοκρατία. Προσωπικά έχω ακόμη έναν λόγο να αισθάνομαι υπερήφανη και να χαίρομαι για την επιτυχή έκβαση της πολύωρης επιχείρησης, καθώς υπήρξα μέλος και εκπαιδεύτρια της ομάδας διαπραγματευτών μέχρι την αποστρατεία μου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ όλους για την αποτελεσματικότητα και τη σκληρή τους προσπάθεια», δήλωσε η κα Γιαννιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις