Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Καταληκτική συνάντηση εταίρων Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ KA2 E-Learning Interactive Open School (E-LIOS)

Καταληκτική συνάντηση εταίρων  Ευρωπαϊκο...

Υλοποιήθηκε από τις 9 Ιουλίου μέχρι και τις 13 Ιουλίου στην Πάτρα

Η τελική-αξιολογική συνάντηση των δέκα (10) εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ KA2 E-LearningInteractiveOpenSchool (E-LIOS) με κωδικό προγράμματος 2015‐1‐EL01‐KA201‐014029 και συντονιστή το Πανεπιστήμιο Πατρών υλοποιήθηκε από τις 9 Ιουλίου μέχρι και τις 13 Ιουλίου στην Πάτρα.

Στο πλαίσιο της καταληκτικής αυτής συνάντησης υλοποιήθηκαν τρία πολύωρα εκπαιδευτικά βιωματικά εργαστήρια στους χώρους του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Υλοποιήθηκε εργαστήριο χρήσης της καινοτόμου εκπαιδευτικής πλατφόρμας E-LIOShttp://www.elioserasmusplus.eu/ που δημιουργήθηκε από τους εταίρους, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος.

Το βιωματικό εργαστήριο υλοποιήθηκε στο χώρο του Εργαστηρίου Η/Υ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του κ. Παναγιωτακόπουλου Χρήστου με την αρωγή της κ. Καρατράντου Ανθής.

Επίσης, υλοποιήθηκε βιωματικό εργαστήριο εκπόνησης και υλοποίησης καινοτόμων καλών πρακτικών στο πεδίο των Φυσικών Επιστημών.

Το βιωματικό εργαστήριο εκπαίδευσης ενηλίκων εκπαιδευτικών από 10 διαφορετικές χώρες και σχολεία υλοποιήθηκε στο ανακαινισμένο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν. Πατρών, ευθύνης της κ. Κολέζα Ευγενίας υπό την αρωγή των Θεοδωροπούλου Μαρίας και Χιωτέλη Ιωάννη.

Από το βιωματικό εργαστήριο Θετικών Επιστημών

Από το βιωματικό εργαστήριο Θετικών Επιστημών

Από το βιωματικό εργαστήριο Θετικών Επιστημών

Το τρίτο βιωματικό εργαστήριο εκπαίδευσης ενηλίκων υλοποιήθηκε επίσης στου χώρους του Πανεπιστημίου Πατρών και αφορούσε την εκπόνηση καλών εκπαιδευτικών πρακτικών σε μουσειακούς χώρους. Για το λόγο αυτό οργανώθηκαν επισκέψεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα στα Μουσεία, Αρχαίας Ολυμπίας, Δελφών και Επιστήμης και Τεχνολογίας του Παν. Πατρών. Σκοπός του βιωματικού αυτού εργαστηρίου ήταν η εκπόνηση καλών πρακτικών που θα ενσωματώνουν επιτόπια παρατήρηση και συλλογή πληροφοριών από εκθεσιακούς χώρους και χώρους έρευνας, επιστήμης και τέχνης.

Από το δείπνο που παρατέθηκε στους εταίρους στον πολυχώρο Royal υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Αθανασακόπουλος Γεώργιος

Από το δείπνο που παρατέθηκε στους εταίρ...

Από το δείπνο που παρατέθηκε στους εταίρους στον πολυχώρο Royal υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Αθανασακόπουλος Γεώργιος

Η κορύφωση της καταληκτικής συνάντησης των εταίρων,ωστόσο, ήταν αδιαμφησβήτητα το δείπνο που παρατέθηκε στους εταίρους στον πολυχώροRoyal, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018. Η βραδιά συνοδεύτηκε από μουσικές μεγάλων Ελλήνων συνθετών που επιμελήθηκε ο συνθέτης-κιθαριστής, καθηγητής της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρώνκ. Αθανασακόπουλος Γεώργιος. Τα τραγούδια ερμήνευσε με το μοναδικό της τρόπο ηΔάφνη Ζουρνατζήενώ τη συνόδευσαν οι μουσικοί: Σωτήρης ΓκλαβάςκαιΤετη Ζέρβαμε Μαντολίνο και Γιώργος Αθανασακοπουλος με κιθάρα.

Η συνάντηση έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις από όλους τους εταίρους και οι διοργανωτές αποκόμισαν πλήθος θετικών σχολίων τόσο για την ποιότητα των βιωματικών εργαστηρίων και δράσεων του προγράμματος, όσο και για την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά